Wordt óók een expert in sport, voeding & leefstijl

Webshop van EerlijkSportAdvies - Sportbibliotheek

Momenteel in ontwikkeling.

Webshop van EerlijkSprtAdvies

Welkom bij de officiële webshop van EerlijkSportAdvies

Wat leuk dat u onze webshop bezoekt! Hier vindt u dan ook verschillende producten om uw nieuwe gezonde leven een stuk aangenamer te maken. Zo zijn er de lidmaatschappen waarmee u toegang kunt krijgen tot het beveiligde gedeelte van de Sportbibliotheek. Maar ook de informatie uit onze speciale E-books geeft u veel handvatten om zelf aan de slag te gaan met uw goede voornemens. En wilt u dieper op een doelstelling ingaan, en hier meer resultaten mee halen, dan zijn er de online cursussen.

Bestellen binnen onze webshop gaat gelukkig heel gemakkelijk. U plaatst uw bestelling en rekent deze af met bekende betaalmethoden als IDEAL, PayPal, Maestro en nog veel meer. Dit doet u in een beveiligde omgeving, want onze webshop is beveiligd met een een SSL-certificaat. Dat betekent dat onze gegevens zijn gecontroleerd en de betaling via een beveiligde verbinding verloopt.

Na uw bestelling ontvangt u direct uw inloggegevens of downloadlink naar het product. Zo heeft u echt binnen 5 minuten al toegang tot de Sportbibliotheek, e-book of online cursus en kunt u gelijk aan de slag met uw goede voornemens. En dit keer worden deze echt een succes!

Met de webshop van EerlijkSportAdvies

Betaalt u veilig, snel en zonder extra kosten.

Heeft u direct toegang tot de Sportbibliotheek, een online cursus of E-book.

Na 1 jaar stopt uw lidmaatschap automatisch. Dus geen verlenging zonder uw toestemming.

Betaalt u met bekende betaalmethoden als Ideal, Paypal, Bankontact en nog veel meer.

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtconsulenten Nederland