Specialist in online sport, voeding & leefstijl programma’s

Webshop van EerlijkSportAdvies - Sportbibliotheek

Webshop van EerlijkSprtAdvies

 

Welkom bij de officiële webshop van EerlijkSportAdvies

Wat leuk dat je onze webshop bezoekt! Hier vindt je dan ook verschillende producten om je nieuwe gezonde leven een stuk aangenamer te maken. Zo zijn er de tickets waarmee je toegang kunt krijgen tot het beveiligde gedeelte van het Kennisplatform. Maar ook de informatie uit onze speciale E-books geeft je veel handvatten om zelf aan de slag te gaan met je goede voornemens. En wil je dieper op een doelstelling ingaan, en hier meer resultaten mee halen, dan zijn er de online cursussen en speciale programma’s.

Bestellen binnen onze webshop gaat gelukkig heel gemakkelijk. Je plaatst een bestelling en rekent deze af met bekende betaalmethoden als IDEAL, PayPal, Maestro en nog veel meer. Dit doe je in een beveiligde omgeving, want onze webshop is beveiligd met een een SSL-certificaat. Dat betekent dat onze gegevens zijn gecontroleerd en de betaling via een beveiligde verbinding verloopt.

Na je bestelling ontvang je direct jouw inloggegevens per email of een downloadlink naar het product. Zo heb je echt binnen 5 minuten al toegang tot het Kennisplatform, e-book of online cursus en kun je gelijk aan de slag met je goede voornemens. En dit keer worden deze echt een succes!

 

 

Met de webshop van EerlijkSportAdvies

Betaal je veilig, snel en zonder extra kosten. En met 14 dagen bedenktijd.

Krijg je direct toegang tot het Kennisplatform, een online cursus, programma of E-book.

Een levenlang toegang. Dus geen verlenging zonder je toestemming.

Met jouw bestelde ticket, steunen we het Nationaal Fonds Kinderhulp.

 


Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtconsulenten Nederland

 


Betaal met bekende betaalmethoden

Betaalmethoden van onze webshop