Wordt óók een expert in sport, voeding & leefstijl

Webshop van EerlijkSportAdvies - Sportbibliotheek

Webshop van EerlijkSprtAdvies

 

Welkom bij de officiële webshop van EerlijkSportAdvies

Wat leuk dat u onze webshop bezoekt! Hier vindt u dan ook verschillende producten om uw nieuwe gezonde leven een stuk aangenamer te maken. Zo zijn er de lidmaatschappen waarmee u toegang kunt krijgen tot het beveiligde gedeelte van de Sportbibliotheek. Maar ook de informatie uit onze speciale E-books geeft u veel handvatten om zelf aan de slag te gaan met uw goede voornemens. En wilt u dieper op een doelstelling ingaan, en hier meer resultaten mee halen, dan zijn er de online cursussen.

Bestellen binnen onze webshop gaat gelukkig heel gemakkelijk. U plaatst uw bestelling en rekent deze af met bekende betaalmethoden als IDEAL, PayPal, Maestro en nog veel meer. Dit doet u in een beveiligde omgeving, want onze webshop is beveiligd met een een SSL-certificaat. Dat betekent dat onze gegevens zijn gecontroleerd en de betaling via een beveiligde verbinding verloopt.

Na uw bestelling ontvangt u direct uw inloggegevens of downloadlink naar het product. Zo heeft u echt binnen 5 minuten al toegang tot de Sportbibliotheek, e-book of online cursus en kunt u gelijk aan de slag met uw goede voornemens. En dit keer worden deze echt een succes!

 

 

Met de webshop van EerlijkSportAdvies

Betaalt u veilig, snel en zonder extra kosten.

Heeft u direct toegang tot de Sportbibliotheek, een online cursus of E-book.

Na 1 jaar stopt uw lidmaatschap automatisch. Dus geen verlenging zonder uw toestemming.

Betaalt u met bekende betaalmethoden als Ideal, Paypal, Bankontact en nog veel meer.

 


Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtconsulenten Nederland

 


 

Betaal met bekende betaalmethoden

Betaalmethoden van onze webshop

 


Naar top