Specialist in online sport, voeding & leefstijl programma’s

Bloggen, gaat het me lukken?

24 december 2018
Bloggen, gaat het me lukken?

Een blog blijven schrijven

Gaat dat me lukken?

Bloggen… het klinkt zo suf! Wie doet dat nou en waarover moet dan gaan? Eigenlijk had ik nooit gedacht dat ik er iets mee zou gaan doen. Want wie wil nu zijn ziel en zaligheid op internet zetten en daar wekelijks mee bezig zijn? Ik in ieder geval niet!

Als sportinstructeur is het mijn werk om mezelf op de voorgrond te zetten, al hou ik daar eigenlijk helemaal niet van. Maar de afgelopen 15 jaar heb ik bij mijn deelnemers wel gemerkt dat deze mijn kennis en aanpak erg interessant vinden en hier ook van willen leren. Ze hebben regelmatig mijn advies, aanwijzingen en tips gebruikt om hun doelen te bereiken.

En doelen bereiken, dat kan ik! Want op mijn 23e gaf ik al leiding aan een groep enthousiaste instructeurs en stuurde ik het overige personeel van de accommodatie aan. Bij elk bedrijf groeide ik binnen 2 jaar door naar een hogere functie. En ook persoonlijk vlak kon ik doelen zoals, stoppen met piekeren, een gezond voedingspatroon aanleren en veel blijven bewegen, mezelf eigen maken.

Mijn kennis delen met de Sportbibliotheek

Michael van HouwelingenMijn kennis over sport, voeding en leefstijl bleef ik verder ontwikkelen door opleidingen en cursussen te volgen. Gaandeweg leerde ik dat hoe moeilijker iets is, des te groter de uitdaging. Want al zoekende naar oplossingen kwam ik terecht bij de juiste gebruiksaanwijzing. En zo heb ik veel van mijn klanten (en leskinderen) naar hun favoriete einddoel gebracht.

Ze deden het helemaal zelf, met een beetje hulp en sturing van mij. Die aanpak wil ik doorzetten en met mijn bedrijf EerlijkSportAdvies (met name de Sportbibliotheek) kan ik iedereen met succes zijn of haar sport, voeding of leefstijldoelen laten behalen. Hoe klein, groot of moeilijk deze doelen ook zijn.

Al die kennis heb ik opgeschreven en verwerkt in mijn kennisplatform, e-books, online cursussen en speciale programma’s. En dat is wel heel leuk voor mijn klanten, maar niet voor degene die me nog niet kennen… Om ook hen met mij te laten kennismaken, en ze te helpen met het bereiken van hun doelen, ben ik toch gestart met bloggen.

Boeken over sport, voeding en leefstijl

Elke maandag een nieuwe blog

Want over sport, voeding en leefstijl is genoeg te vertellen!

Met deze blog ga ik proberen zo veel mogelijk mensen te helpen met mijn kennis. Dit doe ik vanuit een aantal rollen. Hierbij kun je denken aan mijn rol als partner & vader, als sportinstructeur, als badmeester, als sportliefhebber en natuurlijk als voeding- en leefstijlcoach. Vanuit deze rollen schrijf ik over mijn eigen ervaringen en geef ik handige tips om je hierbij te helpen.

Elke maandag plaats ik een nieuwe persoonlijke blog. Dit vul ik op donderdag aan met andere interessante berichten. Wil je als eerste op de hoogte zijn, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Dan heb ik ook nog eens een leuk cadeautje voor je… Daarnaast help je mij ook door mezelf extra gemotiveerd te houden; want door jou als lezer gaat het bloggen me zeker lukken!

Je hoort volgende week weer van mij!

Ondertekening Michael

“Over welke onderwerpen hoor je graag meer? Laat het me weten in de reacties. En ken je iemand die misschien ook baat heeft bij deze handige tips, deel je dan dit bericht?”