Specialist in online sport, voeding & leefstijl programma’s

Nobody’s perfect

6 januari 2019
Nobody’s perfect

Nobody’s perfect en ik al zeker niet! Terwijl het lijkt alsof ieder ander gelukkig is en moeiteloos door het leven gaat, zo moeilijk lijkt het soms bij mij te gaan. Maar inmiddels heb ik wel ervaren, dat dit meestal maar schijn is en praktisch iedereen met zijn of haar eigen problemen te kampen heeft.

Heb geduld, wees positief en blijf proberen… Het is lijfspreuk die het beste bij me past en één die ik mezelf echt eigen heb gemaakt. Deze zin geeft namelijk de juiste handvatten om tegenslagen en grote problemen het hoofd te bieden. Want iedereen kent deze hobbels wel! Het zorgt er dan ook voor dat dingen moeilijker gaan, het geluksniveau daalt en het bereiken van doelen sowieso mislukt.

Ben niet perfect, maar het lukt mij

Met mijn sterke en zwakke kanten!

Het bereiken van doelen is iets dat me eigenlijk altijd wel lukt en het is ook echt een sterke kant van mij. Zo heeft iedereen zijn eigen sterke en zwakke kanten en vaak zijn dit tegenpolen van elkaar! Want alhoewel ik een echte piekeraar kan zijn, en vaak controle wil houden, zo weet ik heel goed hoe ik dit kan gebruiken om mijn persoonlijke doelen te bereiken. Of dit nu komende maand moet worden bereikt of pas veel later, door vallen en opstaan kan ik regelmatig bijsturen.

Zo is mijn bedrijf EerlijkSportAdvies 10 jaar later nagenoeg hetzelfde gebleven als ik me in het begin had voorgesteld. Mijn klanten heb ik in het verleden dan ook hetzelfde geleerd. Want niemand is hetzelfde en de perfecte aanpak van een probleem kan bij iedereen verschillen. Ik gaf mijn klanten dan ook een duidelijk stappenplan en puzzelde mee om deze zo goed mogelijk te laten aansluiten op hun persoonlijke situatie. En dat werkte bij de meeste van hen perfect!

Wil je sport, voeding of leefstijldoelen bereiken?

Geef dan nooit op en blijf vallen en opstaan!

In de producten van de Sportbibliotheek (zoals de e-books of speciale programma’s) heb ik dezelfde aanpak verwerkt. Het zijn overzichtelijke stappenplannen die in het verleden hebben gezorgd voor fantastische resultaten. En vorm je deze naar je eigen persoonlijke situatie, dan heb je een effectief plan van aanpak waarmee je direct aan de slag kan. Of dit nu om het opbouwen van de conditie, afvallen, stress verminderen of een ander doel gaat; het behalen van resultaten gaat op dezelfde manier.

Dus wanneer je iets wilt bereiken, geef dan nooit op! Blijf vallen en opstaan, wat je persoonlijke doel ook is. Want ook al worstel je met dingen, er is altijd een andere mogelijkheid! En soms kun je het niet alleen oplossen en moet je ook gewoon om hulp vragen. Want nobody’s is perfect en jij en ik al zeker niet!

Met vallen en opstaan gaat het je lukken! Veel succes!

Ondertekening Michael

“Wat zijn jou persoonlijke doelen en lukt het een beetje om deze te bereiken? Laat het horen in de reacties”. En ken je iemand die ook baat heeft bij deze blog, deel je dan dit bericht? Het wordt zeker gewaardeerd”