Specialist in online sport, voeding & leefstijl programma’s

Over ons

Ziet u door de bomen het bos nog?

Logo EerlijkSportAdviesDe afgelopen jaren hebben we ons regelmatig verbaasd over de verschillende discussies, de aangeboden magische diëten en schema’s, de dwingende boodschappenlijstje, maar vooral over de verkeerde informatie die over heel het internet te vinden is.

Het contrast kon niet groter met onze klanten uit de praktijk. Want alhoewel deze mensen goed bezig waren met het sporten, het aanpassen van het voedingspatroon en het verbeteren van hun stressbestendigheid, werden ze regelmatig verleid tot zogenaamd meer resultaat! Zo kregen ze tips van de buurvrouw, lazen ze over extreem veel resultaat in hun favoriete tijdschrift of wilden ze hetzelfde bereiken als de dieetgoeroe op tv.

Niet alleen raakten deze mensen alleen maar gestrester van alle beschikbare informatie, ook de motivatie ging steeds sneller dalen. Want iets willen bereiken terwijl dat nagenoeg onmogelijk is (wat iemand ook zegt), of niet de juiste middelen beschikbaar hebben, zorgt veel frustratie en nauwelijks resultaten. Gelukkig hielpen wij deze personen weer het juiste spoor te volgen, waardoor de goede voornemens steeds positiever werden behaald.

 

 

Het ontstaan van EerlijkSportAdvies

Door het zien van al deze frustraties ontstond het idee voor EerlijkSportAdvies. Want goede voornemens behalen en het resultaat behouden; dat moet toch veel makkelijker en leuker kunnen?

Bij EerlijkSportAdvies houden we het dus liever simpel. Hierbij willen we u geen overbodige informatie en onwaarheden geven; maar alleen de informatie die u écht nodig heeft. Daarnaast weten we dat het behalen van het gewenste resultaat ook op eigen kracht mogelijk is. Mits u uw goede voornemens persoonlijker gaat maken en deze met een positieve houding gaat nastreven.

Hoe u dit allemaal met of zonder onze hulp kunt uitvoeren, leert u allemaal bij EerlijkSportAdvies. Want EerlijkSportAdvies maakt van gezond leven iets persoonlijks.

Meer over onze trainers

Michael van Houwelingen

Michael van Houwelingen

Eigenaar, Sport & Voedingsadvies
Met veel plezier ben ik de afgelopen 15 jaar in de zwem- en fitnessbranche werkzaam geweest als instructeur en bedrijfsleider. Eigenlijk heb ik nooit zonder deze aparte werelden gekund en ben ik blij dat ik mezelf heb kunnen blijven ontwikkelen binnen deze leuke en uitdagende vakgebieden. Momenteel ben ik deels werkzaam voor de leukste zwembadexploitant van Nederland en deels voor mijn eigen bedrijf. Zo kan ik interessante producten gaan ontwikkelen, sportgroepen begeleiden naar hun doelen en mijn ambities blijven nastreven.
Kirsten van Houwelingen-Schouten

Kirsten van Houwelingen-Schouten

Marketing, Schoonheidsadvies
Als ervaringsdeskundige in de sport, biedt ik ondersteuning waar dat nodig is. Want met meer dan 25 jaar ervaring als danseres waarvan 10 jaar ook nog als dansdocent en “professional” in diverse dinershows en tv-werk, kan ik de klanten van EerlijkSportAdvies meer uitdaging op sportgebied bieden. Daarbij ben ik als gediplomeerd schoonheidsadviseuse en nagelstyliste ook nauw betrokken bij het onderdeel schoonheidsadvies. Maar ook op het creatieve vlak ben ik een echte duizendpoot. Zo ondersteun ik bij de marketing en de PR van EerlijkSportAdvies en houd ik me bezig met de grafische onderdelen.