Specialist in online sport, voeding & leefstijl programma’s

Weten wat je krijgt met de Sportbibliotheek

Bestellen met vele voordelen!

Met de Sportbibliotheek ben je zeker van je bestelling

De Sportbibliotheek is er voor iedereen! Want iedereen moet op een prettige manier kunnen sporten of op een andere manier met de gezondheid bezig zijn. Zo maakt het niet uit wat je beginniveau ook is of waarom je aan de slag wilt met sporten, voeding of leefstijl. Want misschien bent je wel helemaal nieuw in de wereld van het sporten, ben je juist al jaren bezig of geef je zelf misschien wel sporttrainingen.

Met de informatie, unieke sportschema’s, vele oefeningen, logboeken, muzieklijsten en vele andere tools, werkt ieder dus op zijn of haar eigen manier aan de gezondheid. En dat met een positiever gevoel en veel betere resultaten!

 

En dat is nog niet alles… want met de producten van de Sportbibliotheek:

 

♦  Krijg je altijd een voorproefje
Online weet je niet altijd wat je besteld en of het de moeite waard is. Maar bij de Sportbibliotheek wel! Want van elk product krijg je een voorproefje, zodat je weet wat je in huis haalt. Bekijk voorbeelden van onze speciale e-books, een filmpje van de mogelijkheden van het Kennisplatform of neus eens rond in de online cursussen of speciale programma’s.

 

♦  14 dagen niet goed geld terug garantie
Bij online producten gelden de regels van retourneren niet. Maar vinden vinden dat jouw goed recht. Ben je dus niet tevreden over het Kennisplatform, online cursus of speciale programma, dan kun je ons hierover een mailtje sturen. Je krijgt dan je geld terug en je inloggegevens worden verwijderd. Deze garantie geldt alleen niet voor onze E-books, aangezien deze gekopieerd kunnen worden.

 

♦  Leer je niet alleen over sport
Alhoewel de Sportbibliotheek vol staat met sportinformatie, is dit maar een onderdeel. Want jezelf beter voelen en gezonder worden gaat nog beter met gezonde (en lekkere) voeding en een goede leefstijl.

 

♦  Houd zelf de regie in handen
De Sportbibliotheek is er om je informatie, handvatten en tips te geven over alles wat met sport, voeding en leefstijl te maken heeft. Maar wij houden er niet van om je dingen op te gaan leggen! Want door vaste lijstjes, voorgeschreven menu’s en te moeilijke oefeningen zul je snel je motivatie kwijt raken. Met de Sportbibliotheek ga je dus uit van je huidige situatie en verander je deze langzamerhand (en in uw gekozen volgorde) in een gezonde variant.

 

♦  Niet één sport waaruit je kunt kiezen
Op veel websites lees je vaak over ‘één enkele sport en gaat dit in veel gevallen om fitness. Maar wat als je nu geïnteresseerd bent in een andere sport of misschien wel een combinatie wilt beoefenen? Met de Sportbibliotheek krijg je dus niet alleen maar informatie over fitness, maar ook over Zwemles voor kinderen, Zwemmen & Aquasporten, Wandelen & hardlopen, Fietsen & spinning, Thuis trainen en 50+ trainingen. Daarbij kan alle beschikbaar informatie ook voor andere sporten gebruikt worden.

 

♦  Wat de reden ook is
Veel mensen willen hun gezondheid wel verbeteren, maar doen dit vooral om verschillende redenen. Want de ene persoon wilt zijn of haar conditie opbouwen, terwijl de ander graag wil afvallen. Binnen de Sportbibliotheek leer je dan ook alles over afvallen, stresshantering, zelfvertrouwen vergroten en conditie verbeteren, spierkracht opbouwen of jezelf gewoon lekker voelen.

 

♦  Laagdrempelig
De Sportbibliotheek is ontwikkeld vanuit de praktijk, waarbij we gemerkt hebben dat voor veel mensen (gaan) sporten niet altijd gemakkelijk is. Hierdoor is de informatie voor iedereen op een laagdrempelige en duidelijke manier gemaakt, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot alle informatie over sport, voeding of leefstijl. En wanneer je goed voorbereid bent met al deze informatie, zul je met meer vertrouwen en motivatie met jouw sport beginnen.

 

♦  Wij zijn aangesloten bij een beroepsvereniging
De Sportbibliotheek is een belangrijk product van EerlijkSportAdvies en ontwikkeld door instructeurs die aangesloten zijn bij de Beroepsgroep Gewichtsconsulenten Nederland. Hierdoor ben je verzekert van kundig en eerlijk advies en worden je geen foute producten aangesmeerd.

 

♦ Lage prijzen
Wij vinden dat iedereen op een gemakkelijke manier toegang moet krijgen tot informatie over sport, voeding & leefstijl. Om deze reden zijn de producten van de Sportbibliotheek aan te schaffen met lage prijzen. Want in tegenstelling tot andere aanbieders (die vaak € 49,95 tot € 89,- per maand rekenen) kan iedereen vanaf € 8,00  een levenlang alles leren over wat met sport, voeding of leefstijl te maken heeft en dit voor de eigen situatie gebruiken.

 

♦ Snel en veilig bestellen
De toegangstickets en overige producten van de Sportbibliotheek kun je gemakkelijk afrekenen in onze beveiligde webshop. Want je kunt niet alleen vertrouwd afrekenen met bekende betaalmethode als IDEAL, PayPal, Bankontact en Sofort Banking;  je hebt ook binnen 5 minuten toegang tot de Sportbibliotheek. Snel en veilig bestellen dus!

 

♦  Direct beginnen
Na je bestelling wil je natuurlijk gelijk beginnen met het ontdekken van de Sportbibliotheek. Hier hebben we natuurlijk rekening mee gehouden, zodat je na het bestellen direct toegang heeft tot het beveiligde gedeelte van Kennisplatform of je cursus.

 

♦ Steun met ons het goede doelWij steunen Nationaal Fonds Kinderhulp
EerlijkSportAdvies heeft als missie om iedereen in Nederland aan het bewegen te krijgen. En hierbij beginnen we met de jeugd, aangezien er heel veel kinderen zijn die geen mogelijkheid hebben om bijvoorbeeld een zwemdiploma te halen of een andere sport te beoefenen. Wij geven dan ook 10% van de verkochte toegangstickets (m.u.v. gouden tickets) als gift aan Nationaal Fonds Kinderhulp.

Ga snel naar

Schrijf je in voor onze wekelijkse tips

Schrijf je in om het e-book te ontvangen

Wil jij ook wekelijks onze tips voor bij je goede voornemens in je mailbox ontvangen, schrijf je dan snel in!

Je voornaam:

Je email:

 

* Als bonus ontvang je gratis het e-book '25 supertips om je sport, voeding en leefstijldoelen te halen'. Zo ga fantastisch van start!

 


Weten wat je krijgt met de Sportenbibliotheek

Altijd een voorproefje
14-dagen bedenktijd
Ga direct van start
Veilig en snel bestellen
10% doneren wij aan Nationaal Fonds Kinderhulp