Specialist in online sport, voeding & leefstijl programma’s

E-books

Vergroot je kennis

Met onze speciale e-books
E-books over sport, voeding en leefstijl

Met lezen en uitproberen kom je een heel eind en zeker bij sport, voeding of leefstijl is goede kennis zeer belangrijk. Maar misschien heb je ook wel gemerkt dat het boek waar jij naar op zoek bent helemaal niet bestaat! Dus hoe kom je dan aan die kennis?

Om je te helpen bij hetgeen je graag wilt bereiken, hebben wij speciale e-books ontwikkeld. Deze zijn niet alleen zeer informatief, maar ook gemakkelijk te lezen en overal mee naar toe te nemen. Zo kun je altijd en overal je kennis uitbreiden en ga je veel effectiever aan de slag.

E-BOOK “LEER UW KIND ZELF ZWEMMEN”

Leer uw kind zelf zwemmen met dit e-bookBij welk zwembad of aanbieder je kind ook zwemt, zelf gaan oefenen kan je veel voordelen opleveren. Ga dan ook direct met ons e-book (stapsgewijs) aan de slag en leer uw kind de belangrijkste vaardigheden van het Nederlandse Zwem-ABC.

Met duidelijk omschreven oefeningen, heldere afbeeldingen en handige adviezen, kan je kind eerder starten, zal het zwemtraject sneller verlopen en kun je alvast veel kosten besparen. En dat is voor je kind, maar ook voor jou een stuk prettiger.

 

Leer uw kind zelf zwemmen
170 blz – € 9,95 –

 PDF – formaat –

Bekijk een voorbeeld van dit e-book

E-BOOK “LEREN ZWEMMEN VOOR VOLWASSENEN”

Leren zwemmen voor volwassenen met dit e-bookAltijd al willen leren zwemmen en wil je nu starten? Dan is dat een goede beslissing, waar we u graag bij helpen! Want met dit handige e-book kun je (stapsgewijs) op je eigen manier aan de slag gaan en leer je de belangrijkste vaardigheden van het Nederlandse Zwem-ABC.

Met duidelijk omschreven oefeningen, heldere afbeeldingen, handige adviezen en natuurlijk veel informatie, zul je steeds zwemveiliger en zwemvaardiger worden. Het e-book is dan ook een must voor volwassenen die (weer) willen leren zwemmen.

 

Leren zwemmen voor volwassenen
172 blz – € 9,95 –

 PDF – formaat –

Bekijk een voorbeeld van dit e-book

E-BOOK “ZWEMSCHEMA’S”

e-book zwemschema'sMet de speciale zwemschema’s kan iedereen aan de slag, wat het beginniveau ook is! Zo kan een beginnende of verleerde zwemmer de bekende zwemslagen aanleren en steeds zwemvaardiger worden. Hierna is het tijd om de verschillende zwemslagen te verbeteren en misschien zelfs nieuwe slagen (zoals de vlinderslag en samengestelde rugslag) aan te leren.

Natuurlijk is het mogelijk om jezelf te blijven ontwikkelen in de zwemsport! Want je leert ook werken met het gevoelscijfer, gaat aan de slag met keerpunten en kan trainingen verzwaren door gebruik te maken van de FITT-factoren. In de zwemschema’s vindt je zelfs ‘droge oefeningen’, waarmee je de zwemspieren nog sterker kan maken.

 

Zwemschema’s
105 blz – € 6,95 –

 PDF – formaat –

Bekijk een voorbeeld van dit e-book

E-BOOK “SPORTIEF & VITAAL”

Sportief & vitaal worden met dit e-bookOf je nu wilt effectief wilt afvallen, de conditie of spiermassa wilt opbouwen of gewoon lekker wil bewegen; met dit e-book haal je het meeste resultaat uit je trainingen. Want welke sport je ook beoefent, met goede informatie en handige adviezen komt je persoonlijk doelstelling steeds dichterbij.

 

Sportief & Vitaal
169 blz – € 9,95 –

 PDF – formaat –

Bekijk een voorbeeld van dit e-book

E-BOOK “MEER WETEN OVER ETEN”

Meer weten over eten met dit e-bookMet dit speciale e-book ga je (stapsgewijs) aan de slag met het aanpassen van je voedingspatroon. Je leert de slechte voeding en moeilijke momenten herkennen en gaat deze naar je eigen gezondere voorkeuren aanpassen. Gaandeweg wordt je nieuwe voedingspatroon dus gezonder, zonder dat je hier veel voor hoeft te laten.

 

Meer weten over eten
120 blz – € 9,95 –

 PDF – formaat –

Bekijk een voorbeeld van dit e-book

E-BOOK “TOTAAL IN BALANS”

Totaal in balans met dit e-bookLichamelijke en geestelijk in balans komen kan met dit speciale e-book. Want hoe krijg je je lichaam weer in een goede gezondheid en hoe wordt je weerbaarder tegen de hedendaagse stressinvloeden? Door stapsgewijs met de informatie, adviezen en tips uit dit e-book aan de slag te gaan, zul je jezelf in korte tijd veel beter gaan voelen.

 

Totaal in balans
125 blz – € 9,95 –

 PDF – formaat –

Bekijk een voorbeeld van dit e-book