Specialist in online sport, voeding & leefstijl programma’s

Altijd bij de hand

Het kennisplatform

Altijd en overal bij de hand
De Sportbibliotheek is een responsive website

Het Kennisplatform is zo ontwikkeld dat iedereen hier op zijn of haar eigen manier gebruik van kan maken. Want ieder persoon heeft weer andere persoonlijk wensen die men wil bereiken, terwijl de doelstelling natuurlijk ook op verschillende manieren wordt nagestreefd.

Wanneer je toegang hebt tot het Kennisplatform kan je de artikelen gebruiken op welke manier je maar wil. Zo zijn alle artikelen ‘responsive’ gemaakt en daardoor op alle apparaten, zoals computer, laptop of mobiel te gebruiken.

Het maakt dus niet uit of je de informatie uit het Kennisplatform thuis raadpleegt of dat je deze meeneemt naar de sportschool, het zwembad of de sportvereniging. Je logt gewoon in en vergroot je kennis hoe je maar wil!

Combineer met andere producten

Zo ga je nog gerichter aan de slag

Informatie achter de hand is altijd handig. Maar wil je nog gerichter aan de slag, dan kun je het kennisplatform combineren met andere producten van de Sportbibliotheek. Want met de e-books ga je stapsgewijs aan de slag met de doelen die je wil bereiken.

Daarnaast zijn de speciale programma’s en online cursussen geweldig om (nog) meer resultaat bij je sport, voeding of leefstijlwensen te halen. Hierbij krijg je toegang tot nog meer artikelen, tools, oefeningen etc. die speciaal voor jou doelstelling ontworpen zijn.

En heb je nu echt genoeg van die eerdere mislukkingen, kijk dan eens bij de Ultimate Mix. Met deze ultieme aanpak krijg je echt alles in 1. Maar schrijf je daar wel snel voor in, want deze aanpak is erg populair en plekken zijn zeer beperkt!

Ga snel naar

Schrijf je in voor onze wekelijkse tips

Schrijf je in om het e-book te ontvangen

Wil jij ook wekelijks onze tips voor bij je goede voornemens in je mailbox ontvangen, schrijf je dan snel in!

Je voornaam:

Je email:

 

* Als bonus ontvang je gratis het e-book '25 supertips om je sport, voeding en leefstijldoelen te halen'. Zo ga fantastisch van start!

 


Weten wat je krijgt met de Sportenbibliotheek

Altijd een voorproefje
14-dagen bedenktijd
Ga direct van start
Veilig en snel bestellen
10% doneren wij aan Nationaal Fonds Kinderhulp