Specialist in online sport, voeding & leefstijl programma’s

E-learning voor bedrijven

Gezonde en vitale medewerkers

Met e-learning voor bedrijven
Gezonde bedrijven groeien beter en hebben een lager ziekteverzuim

Gezonde en vitale werknemers, een goede teamsfeer en een sportief bedrijfsimago komt de productiviteit ten goede. Maar wiens verantwoordelijkheid is dit eigenlijk? Die van de werknemer of werkgever?

Door moeilijk werk, een hectische werkvloer, een grote tijdsdruk, maar ook de vele indrukken in de hedendaagse maatschappij, komen veel mensen in aanraking met stressfactoren. Aangezien niet iedereen hier op de juiste wijze mee om kan gaan, kan dit bij organisaties leiden tot een hoger ziekteverzuim. Beroepsziekten als RSI, overspannenheid en burn-out kunnen de werknemer soms maanden thuis houden en de werkgever vele kosten laten maken.

Maar gelukkig is daar wel wat aan te doen! Want door uw werknemers te ondersteunen bij hun sport, voeding en leefstijldoelen, zullen zij beter binnen het bedrijf presteren. En het Kennisplatform van de Sportbibliotheek is de ideale manier voor hen om met de gezondheid bezig te zijn.

Uw werknemers gaan zelf aan de slag

En dat kan met verschillende doelstellingen....

Een sport, voeding of leefstijldoel bereiken (en het resultaat behouden), is niet zomaar even gedaan. En dat weet uw werknemers zelf waarschijnlijk maar al te goed! Maar met het kiezen van een duidelijke doelstelling is de eerste stap naar een goede gezondheid al gezet.

Een doelstelling is iets wat iemand graag wil bereiken en het zogenaamde eindpunt. Dit kan een werknemer zelf bepalen, maar ook met de leidinggevende overleggen. Maar om het beide partijen gemakkelijker te maken, hebben wij al een aantal doelstellingen op een rij gezet. Hierbij kunt u denken aan: 

 

Algemeen welbevinden

Conditie opbouwen

Afvallen

Zelfvertrouwen vergroten

Stresshantering

Spiermassa opbouwen

Gezond voedingspatroon

Schoonheidsideaal

 

Er zijn dus meerdere doelen waaraan elke werknemer kan werken en ze zijn ook nog eens prima te combineren. Maar elke doelstelling maakt een werknemer gezonder, productiever en zelfverzekerder.

Krijg toegang tot het kennisplatform

En ga direct aan de slag

Na het kiezen van een doelstelling door uw werknemer, is het tijd om aan de slag te gaan. Nu is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan… Want er is tegenwoordig zoveel onjuiste informatie te vinden, dat uw werknemer door de bomen het bos niet meer zien. En om mislukkingen te voorkomen, kan uw werknemer gebruik maken van het Kennisplatform.

Hier krijgt uw werknemer toegang tot honderden artikelen, schema’s, logboeken, muzieklijsten, oefeningen en andere handige tools. Zo heeft uw werknemer alle informatie achter de hand om met zijn of haar goede voornemens aan de slag te gaan. En wil uw werknemer nog gerichter aan de slag, dan kan het Kennisplatform altijd gecombineerd worden met onze e-books, online cursussen en speciale programma’s.

Een online leeromgeving

Speciaal voor uw medewerkers

Aan de inhoud van het Kennisplatform is meer dan 7,5 jaar met veel passie, kunde en geduld gewerkt. Zo hebben we onze praktijkervaring in de sport & leisure branche gecombineerd met honderden boeken (en video’s) over sport, voeding en leefstijl. Daarnaast hebben we ons verder gespecialiseerd in arbeids- & organisatiepsychologie, management vaardigheden, Mindfulness en Rationeel effectiviteitstraining.

De belangrijkste punten en de meest effectieve aanpak van doelen hebben we voor jou samengevat en verwerkt in onze artikelen, oefeningen en handige tools.

Hierdoor is het kennisplatform een online leeromgeving geworden met:

Honderden artikelen over sport, voeding, leefstijl en zelfs schoonheid
Handige logboeken en voedingsdagboeken
Verschillende tools om je gezondheid te meten
Meer dan 100 uitgebreid beschreven (sport) oefeningen
Tientallen schema’s voor verschillende sporten
Overzichtelijke stappenplannen voor elke doelstelling
Extra resultaat met simpele winstpakkers
Vele tips, weetjes en voorbeelden vanuit de praktijk
Contact met een ervaren coach voor alle vragen en problemen van uw werknemer
De Sportbibliotheek is een responsive website

Aantal mensen die we hebben geholpen

In de afgelopen 15 jaar
1480
1145
1279

Een gezond en sportief bedrijfsimago

Met kortingen voor uw bedrijf

Werknemers die steeds gezonder wordenElk bedrijf zou een gezond bedrijfsimago moeten nastreven en de medewerkers stimuleren om met de gezondheid bezig te zijn. Of dit nu om meer vitaliteit, een gezonder gewicht, beter met stress omgaan of het vergroten van het zelfvertrouwen en de assertiviteit gaat; Iedere werknemer gaat beter presteren (en is minder vaak ziek) als deze gezonder wordt.

Alle (midden- en klein) bedrijven kunnen voor hun werknemers een toegangsticket voor het Kennisplatform bestellen. Zo kunnen zij zelf met hun sport, voeding en leefstijldoelen aan de slag. Voor meerdere werknemers per bedrijf betaald u ook minder per ticket, te weten:

 

♦  2 t/m 20 medewerkers:  20% korting per ticket

♦  21 t/m 50 medewerkers: 25% korting per ticket

♦  51 t/m 100 medewerkers: 35% korting per ticket

♦  Meer dan 100 medewerkers: 40% korting per ticket

 

Om uw gezonde beleid direct in gang te zetten, kunt u een email sturen naar info@de-sportbibliotheek.nl. Wij sturen u de benodigde informatie en de wijze van betaling. Uiteraard kunnen we ook verdere vragen die u heeft beantwoorden.

 

Tip: wist u dat we een bepaald deel per verkocht lidmaatschap aan het goede doel schenken. Want wij vinden dat ieder kind moet kunnen sporten! Door onze schenking Nationaal Fonds Kinderhulp, draagt ook uw bedrijf z’n steentje bij.

Over de producten van de Sportbibliotheek