Specialist in online sport, voeding & leefstijl programma’s

Prijzen

Toegang tot het kennisplatform

Bekijk alle prijzen
Verschillende gymnastiek vormen

De juiste weg bewandelen is de meest effectieve manier om resultaten bij je sport, voeding of leefstijldoelen te halen. Het Kennisplatform is zo ontwikkeld dat iedereen er op zijn of haar manier gebruik van kan maken. Hierdoor zijn er ook meerdere type (toegangs-) tickets te krijgen.

Want de ene persoon kan prima zelfstandig aan zijn of haar doelen werken; en dat kan prima met een Basis of een Normaal ticket. Een ander heeft graag een extra steuntje in de rug en wil misschien extra advies van één van onze coaches. Een gouden ticket is dan de beste keuze.

Een ticket geeft een levenlang toegang tot specifieke onderdelen van het Kennisplatform. Hierbij is altijd de mogelijkheid om het ticket te upgraden of deze combineren met een ander product van de Sportbibliotheek. Dus geen automatische verlenging, geen onverwachte facturen en geen gezeur!

De verschillende mogelijkheden

Bekijk de tarieven
Basis ticket
795
Eenmalig
 • Toegang tot de artikelen van het onderdeel Sportadvies
 • Toegang tot logboeken en sportschema’s
 • Geschikt voor vele verschillende sporten.
 • Eenmalige betaling met toegang voor het leven!
 • Betaal simpel, snel en veilig met IDEAL, Paypal, Bancontact etc.
Normaal ticket
1495
Eenmalig
 • Toegang tot alle artikelen van het Kennisplatform
 • 15% korting op alle beschikbare e-books
 • 15% korting op alle online cursussen
 • 15% korting op alle speciale programma
 • Eenmalige betaling met toegang voor het leven!
 • Betaal simpel, snel en veilig met IDEAL, Paypal, Bancontact etc.
Gouden ticket
8995
Eenmalig
 • Toegang tot alle artikelen van het Kennisplatform
 • Gratis downloaden van alle beschikbare e-books
 • 25% korting op alle online cursussen
 • 25% korting op alle speciale programma
 • 1 jaar advies per email met een ervaren sportinstructeur
 • Eenmalige betaling met toegang voor het leven!
 • Betaal simpel, snel en veilig met IDEAL, Paypal, Bancontact etc.

Met welke onderdelen ga jij aan de slag?

Basis ticket

Of je het nu gelijk goed gaat doen of meerdere keren per jaar met uw gezondheid aan de slag gaat… Het Kennisplatform kan je helpen bij het behalen van jouw favoriete doelen. Zo krijg je met een basis ticket een levenlang toegang tot het onderdeel ‘SportAdvies’, waar je handige en betrouwbare informatie over verschillende sporten kunt vinden.

En met een basis van meer dan 250 handige artikelen, logboeken, testen, oefeningen, sportschema’s, muzieklijsten en handige tips, wordt dit aantal (per update) alleen nog maar groter. 

Basis ticket met toegang tot het Kennisplatform

NORMAAL ticket

Waarschijnlijk weet je ook wel dat sporten niet het enige middel is om gezonder te worden. Want ook al boek je hier goede resultaten mee, zonder een gezonder voedingspatroon en een goede leefstijl zal het sporten uiteindelijk niet vol te houden zijn. En met een normaal ticket ga je dus niet alleen met het onderdeel ‘Sportadvies’ aan de slag, maar krijg je ook toegang tot de onderdelen ‘Voedingsadvies’ en ‘Leefstijladvies’.

Zo krijg je toegang tot bijna 450 artikelen, oefeningen, dagboeken, schema’s, afspeellijsten en andere handige tools. En als cadeau krijgt u ook nog eens kortingen op de e-books, speciale programma’s en online cursussen.

Normaal ticket met toegang tot het Kennisplatform

GOUDEN ticket

Wil je liever een duwtje in de rug of extra advies op al je sport, voeding en leefstijlvragen? Dan raden wij je aan om een gouden ticket te bestellen. Naast toegang tot alle onderdelen van het Kennisplatform, krijg je ook 1 jaar toegang tot de ‘Advies per email’ pagina. Hier heb je de mogelijkheid om al je gezondheidsvragen (of problemen waar je tegenaan loopt) aan onze ervaren instructeurs te stellen. 

Tevens kun je met een gouden ticket alle beschikbare E-books downloaden en krijg je 25% korting op online cursussen en speciale programma’s van ons cadeau. Met een gouden ticket worden jou goede voornemens dit keer dus wel een succes.

Normaal ticket met toegang tot het Kennisplatform

De werkwijze van de Sportbibliotheek

Bij EerlijkSportAdvies verkopen we geen magische pillen of andere supermethodes, maar leren wij u de trucjes bij het gezonder gaan leven. Want als je weet hoe iets werkt, kun je het voor je eigen leven gebruiken en de goede voornemens daarmee persoonlijk gaan maken. Hierdoor blijft de motivatie hoog en zult u meer resultaat bij de gewenste doelen behalen. En het mooie daarbij… Het resultaat blijft vaak beter behouden!