Specialist in online sport, voeding & leefstijl programma’s

Voorproefje

Een voorproefje van de kennisbank

Voorproefje

Wat is het Kennisplatform?

Het Kennisplatform is er voor iedereen die meer resultaat bij zijn of haar sport, voeding of leefstijldoelen wil halen. Want of je nu wilt afvallen, meer spiermassa gaat ontwikkelen, stress wil leren hanteren of je zelfvertrouwen een boost gaat geven… Een gerichte aanpak levert de beste resultaten. En alhoewel jij zelf de enige bent die dit kan bereiken, kan het kennisplatform je de juiste weg wijzen en de meest handige trucjes leren.

Aan de inhoud van het Kennisplatform is meer dan 7,5 jaar met veel passie, kunde en geduld gewerkt. Zo hebben we onze praktijkervaring in de sport & leisure branche gecombineerd met honderden boeken (en video’s) over sport, voeding en leefstijl. De belangrijkste punten en de meest effectieve aanpak van doelen, hebben we voor jou samengevat en verwerkt in onze artikelen, oefeningen, schema’s en handige tools.

Met het Kennisplatform heb je dus alles achter de hand om van je goede voornemens dit keer wel een succes te maken!

Neem eens een kijkje...

Hoe werkt het Kennisplatform?

De verschillende onderdelen van het Kennisplatform

Behaal je sport, voeding en leefstijldoelen

Sportadvies

Gaan sporten… de meeste mensen beginnen hier elk jaar weer braaf aan. Er wordt een leuke sport zoals fitness, zwemmen of hardlopen gekozen en men wil eigenlijk direct aan de slag. Vol goede moed gaan we van start en gelukkig zien we de eerste weken goede resultaten. Maar we blijven hetzelfde doen en gaandeweg blijven de vorderingen uit. De twijfel begint toe te slaan… Moet ik dan maar stoppen? Is mijn aanpak wel goed genoeg? En hoe blijf ik nou toch die resultaten halen?

Zomaar iets met een sport doen heeft dan ook nauwelijks zin en de resultaten zullen na enkele weken ver te zoeken zijn.  En zeker wanneer je doelstelling als afvallen of conditie opbouwen hebt, kun je hier flink moedeloos van worden. Je hebt dus goed advies nodig bij je sport naar keuze en daar is het Kennisplatform zeer geschikt voor. Het is het juiste steuntje in de rug!

Voedingsadvies

Waarschijnlijk weet je ook wel dat sporten niet het enige middel is om gezonder te worden. Want ook al boek je hier goede resultaten mee, zonder een gezonder voedingspatroon zal dit moeilijker vol te houden zijn. Daarnaast heeft goede voeding nog zoveel extra voordelen… Je verliest veel meer kilo’s tijdens het afvallen, kan meer spiermassa ontwikkelen, je voelt je veel energieker en je gaat er gezonder en mooier uitzien. Daarnaast verminder je ook de kans op het krijgen van enge ziektes.

Maar je eet en drinkt waarschijnlijk al vele jaren hetzelfde en daar ben je dus aan gewend. Het volledig aanpassen van je voedingspatroon wil je misschien niet en kan zelfs eng zijn. En dat is heel begrijpelijk! Maar bij het onderdeel ‘voedingsadvies’ leer je dat je met kleine aanpassingen ontzettend veel winst kunt halen. En deze aanpassingen kies je dus zelf, waardoor je oude voedingspatroon langzaam gezonder wordt.

Leefstijladvies

Gelukkig en gezond oud worden, dat willen we toch allemaal? Maar hoe komt het dan toch dat de meeste mensen eigenlijk doelloos en futloos door het leven gaan? En dat terwijl er steeds meer mogelijkheden zijn om aan een gezonde leefstijl te werken. Zo zijn er tegenwoordig meer manieren om gezonder, stressvrijer en meer ontspannen te worden. Dus waar kies jij voor?

Tegenwoordig hebben we het gewoon heel druk en moet alles op werk- en privégebied snel gaan. Daarnaast heeft iedereen een mening klaar en wil dat ook jij deze mening overneemt. Dus in deze hectische maatschappij, hoe lukt het jou om te ontspannen, het piekeren te stoppen, je zelfvertrouwen hoog te houden en je hoofd leeg te krijgen? Alhoewel dit allemaal moeilijk lijkt, kun je zeker lichamelijk en geestelijk in balans komen. En hoe je dat doet, leer je in het onderdeel ‘leefstijladvies’.

Kies je doelstelling

Nieuwsgierig geworden?

Dit zijn de artikelen van het kennisplatform

Honderden boeken, instructievideo’s en handleidingen gecombineerd met 15 jaar praktijkervaring, zorgt voor een uitgebreid Kennisplatform. Deze bestaat dan ook uit honderden artikelen, tips, tools, afspeellijsten, sportschema’s en oefeningen, waar jij je voordeel mee kan doen!

Onderstaande menu’s geven een overzicht van de belangrijkste pagina’s van het Kennisplatform. Zo krijg je een extra voorproefje van alles wat jou kan helpen bij het bereiken van je sport, voeding of leefstijldoelen.

 

Maar let op: de pagina’s zijn alleen toegankelijk voor mensen met een toegangsticket. Daarnaast zijn sommige artikelen slechts de bovenste laag en zijn hier nog vele andere (onderliggende) artikelen aan gekoppeld.

Preview artikelen Sportadvies

Preview artikelen Voedingsadvies

Nog niet helemaal overtuigd?

We hebben nog een aantal voordelen voor je
Altijd een voorproefje van de producten van de Sportbibliotheek
Zekerheid meteen 14 dagen- niet goed geld terug garantie
Natuurlijk geen automatische verlenging of ander gezeur
Bestellen via onze webshop in een beveiligde omgeving
Meerdere betaalmethoden zoals IDEAL, Paypal, Bancontact etc.
10% van de verkochte tickets doneren we aan Nationaal Fonds Kinderhulp. Want ieder kind moet kunnen sporten!
Dus waar wacht je nog op?