Specialist in online sport, voeding & leefstijl programma’s

Aanleren gezond voedingspatroon

Werken aan een gezonder voedingspatroon

Maar dan op een persoonlijke en prettige manier
Ga zelf aan de slag met voeding

Het aanleren van een gezond en verantwoord voedingspatroon is voor veel mensen een ware ergernis. Want bij de verschillende diëten moet je jezelf aan veel eetregels houden. En dit is meestal zo demotiverend, dat je er snel weer mee wilt stoppen. Gezonde voeding zal echter een onderdeel van je leven moeten worden; daarom kunt je dit maar beter op een persoonlijke en positieve wijze gaan samenstellen.

Er wordt veel gesproken over het aanleren van een gezond voedingspatroon, maar wat is nu eigenlijk gezond en is jou huidige voedingspatroon dan echt zo slecht? Gezonde voeding is voor iedereen hetzelfde, maar is ook erg persoonlijk. Want iemand die bepaald voedsel, bijvoorbeeld bruin brood, echt niet lekker vindt, kun je niet verplichten om elke dag bruin brood te eten. Dit houdt de persoon gewoon niet vol en deze zal binnen enkele weken weer snakken naar het slechte eten. Een gezond voedingspatroon moet daarom persoonlijk worden gemaakt.

Slim omgaan met voeding kent vele voordelen

En daar ga jij van profiteren!

Het aanpassen van je voedingspatroon is niet zo moeilijk. Maar het volhouden wel! Want gaandeweg zul je waarschijnlijk weer teruggrijpen naar die oude (slechtere) voeding. Maar als je dat weet, dan weet je ook gelijk wat je valkuil is. En laat je daar natuurlijk niet van weerhouden, want:

 

♦  Je voelt je gezonder en sterker

♦  Je voelt je energieker

♦  Je hebt meer zin om dingen te ondernemen

♦  Je huid, haar en nagels zien er gezonder uit

♦  Je leeft waarschijnlijk langer dan ongezonde mensen

♦  Je krijgt minder snel honger

♦  Je vermindert het slechte cholesterol in je lichaam

♦  Je vermindert de kans op verschillende soorten kanker, hart en vaatziekten of diabetes

♦  Je verbetert en verhoogt de grondstofwisseling, afvallen gaat hierdoor beter

♦  Je presteert beter op school en het werk en hebt meer carrière mogelijkheden

♦  Je verbetert je geheugen, beoordelingsvermogen en denkprestaties

♦  Je hebt een beter excuus om te gaan shoppen voor gezonde voeding

♦  Je gaat meer genieten van het leven.

Combineer sport, voeding & leefstijl

Want zo haal je het meeste resultaat

De beste resultaten bij je doelstelling krijg je met een combinatie van sport, voeding en leefstijl. Want de verschillende  onderdelen vullen elkaar perfect aan en vergroten de kans op geweldige resultaten. En het mooie is… Je bepaalt zelf met welk onderdeel je als eerste aan de slag gaat.

 

SInvloed van sportport: Voeding is een belangrijke aanvulling bij een sport. Het zorgt ervoor dat je lichaam de kans krijgt om te herstellen en je optimaal profiteert van de effecten van een training. Andersom zal dit ook het geval zijn: wanneer iemand actief bezig is met zijn of haar sport, zal deze vrij snel snakken naar gezond eten.

 

Voeding:Invloed van voeding Een gezond voedingspatroon doet wonderen voor je lichaam en geest. Maar het samenstellen van een gezond voedingspatroon is niet altijd even gemakkelijk. Er zijn veel voorkomende valkuilen die je kunnen laten terugvallen in je oude situatie, waardoor je weer snakt naar die vette hap. Door de trucjes van voeding te kennen, kun je meer bereiken dan je wellicht had gedacht.

 

Leefstijl:Invloed van leefstijl wil het afvallen maar niet lukken of ben je een echte emotie-eter (troost-eter)? Dan kan een gezonde leefstijl je helpen met het maken van daadkrachtige keuzes en minder twijfelmomenten, maar ook met het op de juiste manier omgaan met negatieve gedachtes en emoties. Het aanleren van een gezond voedingspatroon wordt zo dus een stuk gemakkelijker.

Je voedingspatroon aanpakken met de Sportbibliotheek

De informatie is altijd en overal voor je beschikbaar

De Sportbibliotheek is een responsive website

De Sportbibliotheek is de ideale manier om de door jou gekozen doelstelling te gaan bereiken. Het is zo ontwikkeld dat je op een gemakkelijke manier aan je voedingspatroon kunt werken. Hiervoor hoef je helemaal niet alles aan te pakken, maar weet je welke trucjes voor veel resultaat zorgen. Met de Sportbibliotheek werk je dus op een positieve en persoonlijk manier aan je voeding!

Naast veel informatie over sport, voeding & leefstijl, krijg je ook handige logboeken, voedingsdagboeken, slimme winstpakkers, verschillende schema’s en advies per email met een gediplomeerde gewichtsconsulent. Zo krijg je het juiste duwtje in de rug bij het verbeteren van je voedingspatroon.

 

Met de producten uit de Sportbibliotheek krijg je:

Honderden artikelen over sport, voeding, leefstijl en zelfs schoonheid
Handige logboeken en voedingsdagboeken
Verschillende tools om je gezondheid te meten
Meer dan 100 uitgebreid beschreven (sport) oefeningen
Tientallen schema’s voor verschillende sporten
Overzichtelijke stappenplannen voor elke doelstelling
Extra resultaat met simpele winstpakkers
Vele tips, weetjes en voorbeelden vanuit de praktijk
Contact met een ervaren coach voor al uw vragen en problemen

Aantal mensen die we hebben geholpen...

In de afgelopen 15 jaar
1480
18312
1123

Over de producten van de Sportbibliotheek

DE WERKWIJZE VAN EERLIJKSPORTADVIES

Bij EerlijkSportAdvies verkopen we geen magische pillen of andere supermethodes, maar geven je eerlijke informatie en effectieve handvatten bij jou goede voornemens. Want als je weet hoe iets werkt, kun je het voor je eigen leven gebruiken en de goede voornemens daarmee persoonlijk gaan maken. Hierdoor laat je jezelf niet gek maken door onjuiste informatie, blijft je motivatie hoog en zul je veel meer resultaat bij de gewenste doelen behalen. En het mooie daarbij… Het resultaat blijft vaak beter behouden!

Volg je trouwens onze blog al? Ook hier krijg je handige tips, inspirerende verhalen en interessante artikelen die je bij je sport, voeding of leefstijlwensen helpen. Daarbij krijg je ook nog eens gratis ons E-book “25 Supertips om je doelen te behalen”.

Ga snel naar

Schrijf je in voor onze wekelijkse tips

Schrijf je in om het e-book te ontvangen

Wil jij ook wekelijks onze tips voor bij je goede voornemens in je mailbox ontvangen, schrijf je dan snel in!

Je voornaam:

Je email:

 

* Als bonus ontvang je gratis het e-book '25 supertips om je sport, voeding en leefstijldoelen te halen'. Zo ga fantastisch van start!

 


Weten wat je krijgt met de Sportenbibliotheek

Altijd een voorproefje
14-dagen bedenktijd
Ga direct van start
Veilig en snel bestellen
10% doneren wij aan Nationaal Fonds Kinderhulp