Specialist in online sport, voeding & leefstijl programma’s

Algemeen welbevinden

Zit je lekker in je vel?

Verbeter je algemeen welbevinden
Voel je lekker in je vel

Bij het kiezen van een doelstelling gaat het vooral om het resultaat wat je wilt behalen. Maar niet iedereen wil gezonder leven en daarvoor een route gaan uitpluizen. Een grote groep mensen wil gewoon zonder al teveel poespas gezonder gaan eten of starten met sporten. Welk resultaat ze daarbij halen is eigenlijk niet belangrijk;  Om deze reden noemen we deze doelstelling ‘het algemeen welbevinden’, simpelweg  ‘je gewoon beter voelen’.

Wanneer je jezelf gewoon goed wilt voelen en deze doelstelling wil nastreven, is het aan te raden om je vooral te gaan richten op positieve dingen. Sta regelmatig stil bij de mooie dingen des levens en probeer de verschillende lichamelijke reacties hierbij op te merken. Welke dingen dit zijn kun je zelf bepalen en kunnen bijvoorbeeld het spelen met de kleinkinderen zijn, je partner wekelijks belonen met een massage of jezelf verwennen door een heet bad te nemen.

Combineer sport, voeding & leefstijl

Want zo haal je het meeste resultaat

De beste resultaten bij je doelstelling krijg je met een combinatie van sport, voeding en leefstijl. Want de verschillende  onderdelen vullen elkaar perfect aan en vergroten de kans op geweldige resultaten. En het mooie is… Je bepaalt zelf met welk onderdeel je als eerste aan de slag gaat.

 


SInvloed van sportport: Met een leuke sport kun je veel voor je gezondheid doen. Je lichaam wordt gezonder en zal zich aanpassen naar een betere vorm. Afhankelijk van het type training zullen zowel lichamelijke als geestelijke klachten verminderen. Je voelt jezelf beter, hebt minder last van pijntjes en verbetert de kwaliteit van je leven. Zoek dus een leuke sport en verbeter je gemoedstoestand.

 


Voeding: Met een gezond voedingspatroon wordt je lichaam sterker en raak je minder snel vermoeid. Goede voeding zorgt er dan ook voor dat het lichaam optimaal functioneert en je prestaties zowel op privé als in je werkgebied verbeteren. Gezonde voeding betekent niet dat je volledig anders moet eten. Het nieuwe voedingspatroon kan, om dit te blijven volhouden, het beste bij jou persoonlijke situatie passen.

 

 

Invloed van leefstijlLeefstijl: Gezonder gaan leven doet veel voor je algemeen welbevinden. Een gezonde leefstijl zorgt ervoor dat je geestelijke gesteldheid sterk wordt verbetert. Je gaat jezelf steeds beter voelen, maakt je minder zorgen om dingen die er eigenlijk niet toe doen en raakt beter bestand tegen stressklachten, zoals overmatige piekeren, spanningshoofdpijn of hyperventilatie aanvallen.

 

Fit en vitaal met de Sportbibliotheek

De informatie is altijd en overal voor je beschikbaar

De Sportbibliotheek is een responsive website

De Sportbibliotheek is de ideale manier om de door jou gekozen doelstelling te gaan bereiken. Het is zo ontwikkeld dat het verbeteren van je algemene welbevinden met zowel sport, voeding als leefstijl mogelijk is. Want of je nu je conditie wilt verbeteren met zwemmen, leert mediteren, gaat werken aan je zelfvertrouwen of eindelijk weer kan spelen met je (klein) kinderen, het kan met de Sportbibliotheek!

Met veel informatie over sport, voeding & leefstijl, handige logboeken, afspeellijsten, uitgebreid beschreven oefeningen, verschillende (sport) schema’s en advies per email krijg je het juiste duwtje in de rug bij het verbeteren van dat fitte en vitale gevoel!

 

Met de producten uit de Sportbibliotheek krijg je:

Honderden artikelen over sport, voeding, leefstijl en zelfs schoonheid
Handige logboeken en voedingsdagboeken
Verschillende tools om je gezondheid te meten
Meer dan 100 uitgebreid beschreven (sport) oefeningen
Tientallen schema’s voor verschillende sporten
Overzichtelijke stappenplannen voor elke doelstelling
Extra resultaat met simpele winstpakkers
Vele tips, weetjes en voorbeelden vanuit de praktijk
Contact met een ervaren coach voor al uw vragen en problemen

Aantal mensen die we hebben geholpen...

In de afgelopen 15 jaar
1480
18312
1123

Over de producten van de Sportbibliotheek

Ga snel naar

Schrijf je in voor onze wekelijkse tips

Schrijf je in om het e-book te ontvangen

Wil jij ook wekelijks onze tips voor bij je goede voornemens in je mailbox ontvangen, schrijf je dan snel in!

Je voornaam:

Je email:

 

* Als bonus ontvang je gratis het e-book '25 supertips om je sport, voeding en leefstijldoelen te halen'. Zo ga fantastisch van start!

 


Weten wat je krijgt met de Sportenbibliotheek

Altijd een voorproefje
14-dagen bedenktijd
Ga direct van start
Veilig en snel bestellen
10% doneren wij aan Nationaal Fonds Kinderhulp