Specialist in online sport, voeding & leefstijl programma’s

Conditie opbouwen

Werken aan je conditie

Op een effectieve en prettige manier
Hardlopen met muziek

Veel mensen die (willen) gaan sporten doen dit om hun conditie op te bouwen. Want met een steeds beter wordende conditie houdt men een sporttraining steeds langer vol en wordt je dus ook steeds beter in de sport naar keuze. Daarnaast zul je van een goede conditie ook profiteren in het dagelijks leven; Je begint bijvoorbeeld al minder futloos aan je werkdag , neemt gemakkelijker de trap en zal minder last hebben van nek, schouder en rugklachten.

Het opbouwen van de conditie is mogelijk met veel verschillende sporten. Er is dus altijd een sport die goed bij je zal passen en waarmee je veel voor je gezondheid kunt doen. Maar belangrijk is wel dat je op de juiste manier aan je trainingen werkt, want zo haal je de beste resultaten. Ook moet er rekening worden gehouden met het beginniveau, aangezien niet iedereen dezelfde training kan volgen.

Gelukkig is een conditietraining prima op te bouwen, zodat ook de beginnende sporter hiermee uit de voeten kan. Ga dus snel aan de slag en profiteer van een ijzersterke conditie.

Het opbouwen van de conditie kent vele voordelen

En daar ga jij van profiteren!

Het opbouwen van de conditie is niet zo moeilijk. Maar het volhouden wel! Als je dat weet van je zelf, dan weet je ook gelijk wat je valkuil is. Maar laat je daar zeker niet van weerhouden, want:

 

♦  Een conditietraining is prima op te bouwen

♦  Conditie opbouwen kan met verschillende sporten

♦  Het opbouwen van de conditie is geschikt voor jong en oud, beginner of gevorderde

♦  Een goede conditie zorgt voor een ‘gelukkig’ gevoel

♦  Het geeft meer energie gedurende de dag door (fit & vitaal)

♦  Het vermindert de kans op hart- en vaatziektes, kanker en diabetes

♦  Er is een afname van lichaamsvet en totale cholesterol (verantwoord afvallen)

♦  Er is een afname van stress en de bijbehorende klachten (hoofd- en rugpijn)

♦  Je verbetert je coördinatie en evenwicht

Combineer sport, voeding & leefstijl

Want zo haal je het meeste resultaat

De beste resultaten bij je doelstelling krijg je met een combinatie van sport, voeding en leefstijl. Want de verschillende  onderdelen vullen elkaar perfect aan en vergroten de kans op geweldige resultaten. En het mooie is… Je bepaalt zelf met welk onderdeel je als eerste aan de slag gaat.

 

SInvloed van sportport: Met verschillende sporten zoals hardlopen, zwemmen, fietsen, roeien of meedoen met een sportieve groepsles, kun je op een uitstekende manier je conditie verbeteren of gaan opbouwen.
Door de juiste trucjes bij het opbouwen van de conditie te kennen, en door gericht met je trainingen bezig te zijn, boek je het meeste resultaat en voorkom je terugvallen in de oude situatie.  

 

Voeding: bij het opbouwen of verbeteren van de conditie kan goede voeding een belangrijke rol spelen. Wil men de conditie naar een hoger niveau tillen, dan kan sportvoeding veel voordeel met zich meebrengen. Door voeding te combineren met een conditietraining zullen resultaten snel merkbaar zijn.

 

LInvloed van leefstijleefstijl: een actieve leefstijl is bevorderlijk voor het opbouwen van de conditie en het verbeteren van uw gezondheid. Maar deze leefstijl zal wel onderdeel van je leven moeten gaan worden. Meer bewegen is altijd goed en je kunt altijd de keuze maken om naast de conditie ook andere doelstellingen na te streven.

 

De conditie aanpakken met de Sportbibliotheek

De informatie is altijd en overal voor je beschikbaar

De Sportbibliotheek is een responsive website

De Sportbibliotheek is de ideale manier om de door jou gekozen doelstelling te gaan bereiken. Het is zo ontwikkeld dat het opbouwen en verbeteren van de conditie met zo veel mogelijk sporten mogelijk is. Want of je nu je conditie wilt verbeteren met zwemmen, fietsen, hardlopen, op de loopband of tijdens een Bootcamp les, het kan met de Sportbibliotheek!

Met veel informatie over sport, voeding & leefstijl, handige logboeken, afspeellijsten, uitgebreid beschreven oefeningen, verschillende (sport) schema’s en advies per email krijg je het juiste duwtje in de rug bij het opbouwen en verbeteren van de conditie!

 

Met de producten uit de Sportbibliotheek krijg je:

Honderden artikelen over sport, voeding, leefstijl en zelfs schoonheid
Handige logboeken en voedingsdagboeken
Verschillende tools om je gezondheid te meten
Meer dan 100 uitgebreid beschreven (sport) oefeningen
Tientallen schema’s voor verschillende sporten
Overzichtelijke stappenplannen voor elke doelstelling
Extra resultaat met simpele winstpakkers
Vele tips, weetjes en voorbeelden vanuit de praktijk
Contact met een ervaren coach voor al uw vragen en problemen

Aantal mensen die we hebben geholpen...

In de afgelopen 15 jaar
1480
18312
1123

Over de producten van de Sportbibliotheek

Volg je trouwens onze blog al? Ook hier krijg je handige tips, inspirerende verhalen en interessante artikelen die je bij je sport, voeding of leefstijlwensen helpen. Daarbij krijg je ook nog eens gratis ons E-book “21 Supertips om je doelen te behalen”.

Ga snel naar

Schrijf je in voor onze wekelijkse tips

Schrijf je in om het e-book te ontvangen

Wil jij ook wekelijks onze tips voor bij je goede voornemens in je mailbox ontvangen, schrijf je dan snel in!

Je voornaam:

Je email:

 

* Als bonus ontvang je gratis het e-book '25 supertips om je sport, voeding en leefstijldoelen te halen'. Zo ga fantastisch van start!

 


Weten wat je krijgt met de Sportenbibliotheek

Altijd een voorproefje
14-dagen bedenktijd
Ga direct van start
Veilig en snel bestellen
10% doneren wij aan Nationaal Fonds Kinderhulp