Specialist in online sport, voeding & leefstijl programma’s

Schoonheidsideaal

Wil jij er ook geweldig uit zien?

Dan is het schoonheidsideaal iets voor jou
Vrouw met een e-book

Ieder mens heeft zijn eigen schoonheidsideaal en deze zal vooral gericht zijn op de schoonheid van bepaalde rolmodellen. Maar ieder mens is verschillend en zal daarom verschillende doelstellingen nodig hebben om de gewenste situatie te bereiken.  Door stap voor stap aan je nieuwe gezonde leven te werken, zullen de schoonheidseigenschappen steeds beter en gemakkelijker worden bereikt.

Omdat schoonheid in de meeste gevallen gaat over het afvallen of de vorming van spiermassa raden wij je aan om wat gerichter naar deze doelstellingen te kijken. Want met een combinatie van een conditie- en (lichte) krachttraining kun je veel voor je gezondheid doen, en daarnaast een goed getraind lichaam bereiken.

Het werken aan je schoonheidsideaal kent vele voordelen

En daar ga jij van profiteren!

Werken aan je schoonheidsideaal is best moeilijk, want je moet met meerdere doelstellingen rekening houden. Je zal wat gewicht moeten verliezen door af te vallen, je spieren steviger maken door te doen aan spieropbouw en daarnaast je zelfbeeld verbeteren. Want als je goed over jezelf denk, zul je meer stralen in het leven. Dit lijkt allemaal veel, maar laat je daar zeker niet van weerhouden, want:

 

♦  Je lichaam krijgt een mooiere contour (door vorming van de spieren)

♦  Het geeft een verbeterde doorbloeding van de huid

♦  Je hebt minder last van spataderen (bloed wordt beter omhoog gestuwd)

♦  Je huid en haren gaan meer glanzen

♦  Je zelfvertrouwen neemt toe

♦  Je leert haalbare doelen stellen

♦  Je voelt uzelf beter in een mooier lichaam.

Combineer sport, voeding & leefstijl

Want zo haal je het meeste resultaat

De beste resultaten bij je doelstelling krijg je met een combinatie van sport, voeding en leefstijl. Want de verschillende  onderdelen vullen elkaar perfect aan en vergroten de kans op geweldige resultaten. En het mooie is… Je bepaalt zelf met welk onderdeel je als eerste aan de slag gaat.

 

Sport: Een mooier, Invloed van sportstrakker en gezonder lichaam kun je met sporten voor een groot deel bereiken. Belangrijk is wel dat je doelen haalbaar zijn en je niet probeert het onmogelijk te bereiken. Met sport kunt je de opgebouwde afvalstoffen, die veelal veroorzaker zijn van verschillende kwalen, uit je lichaam laten verdwijnen. Je gaat er beter uitzien en begint steeds meer zelfvertrouwen uit te stralen.

 

Voeding:Een lekker en gezond voedingspatroon aanleren Gezonde voeding heeft een belangrijke rol in de schoonheid. Het zorgt voor een mooie glanzende huid en vermindert overgewicht. Daarnaast heb je meer energie om bijvoorbeeld in je sporttrainingen te steken en te werken aan je probleemgebieden. Het aanleren van een gezond voedingspatroon heeft bovendien als voordeel dat je leert om haalbare doelen te stellen en, door het behalen hiervan, steeds meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.

 

Leefstijl:Invloed van leefstijl Iemand die een schoonheidsideaal nastreeft is veelal niet tevreden over zijn of haar eigen uiterlijk. Met negatieve gedachtes en emoties blijft de persoon zichzelf lelijk voelen en dat zal de schoonheid niet ten goede komen. Want iemand die heel negatief denkt over het eigen uiterlijk, zal dit ook naar de buitenwereld uitstralen. Dit in tegenstelling tot iemand die zichzelf accepteert en zich goed voelt; deze persoon zal mooier overkomen op anderen. Je wordt dus minder onzeker, leert jezelf te accepteren en je schoonheidsidealen minder serieus te nemen.

Meer schoonheid met de Sportbibliotheek

De informatie is altijd en overal voor je beschikbaar

De Sportbibliotheek is een responsive website

De Sportbibliotheek is de ideale manier om de door jou gekozen doelstelling te gaan bereiken. Het is zo ontwikkeld dat met elke doelstelling en met zo veel mogelijk schoonheidsfacetten rekening is gehouden. Want of je nu bredere schouders met zwemmen wilt krijgen, gewicht gaat verliezen met onze voedingsadviezen of je zelfvertrouwen wil gaan vergroten, het kan met de Sportbibliotheek!

Met veel informatie over sport, voeding & leefstijl, handige logboeken, uitgebreid beschreven oefeningen, verschillende (sport) schema’s, advies per email en het onderdeel schoonheidsadvies als cadeau, komt jou schoonheidsideaal snel dichterbij!

 

Met de producten uit de Sportbibliotheek krijg je:

Honderden artikelen over sport, voeding, leefstijl en zelfs schoonheid
Handige logboeken en voedingsdagboeken
Verschillende tools om je gezondheid te meten
Meer dan 100 uitgebreid beschreven (sport) oefeningen
Tientallen schema’s voor verschillende sporten
Overzichtelijke stappenplannen voor elke doelstelling
Extra resultaat met simpele winstpakkers
Vele tips, weetjes en voorbeelden vanuit de praktijk
Contact met een ervaren coach voor al uw vragen en problemen

Aantal mensen die we hebben geholpen...

In de afgelopen 15 jaar
1480
18312
1123

Over de producten van de Sportbibliotheek

Volg je trouwens onze blog al? Ook hier krijg je handige tips, inspirerende verhalen en interessante artikelen die je bij je sport, voeding of leefstijlwensen helpen. Daarbij krijg je ook nog eens gratis ons E-book “25 Supertips om je doelen te behalen”.

Ga snel naar

Schrijf je in voor onze wekelijkse tips

Schrijf je in om het e-book te ontvangen

Wil jij ook wekelijks onze tips voor bij je goede voornemens in je mailbox ontvangen, schrijf je dan snel in!

Je voornaam:

Je email:

 

* Als bonus ontvang je gratis het e-book '25 supertips om je sport, voeding en leefstijldoelen te halen'. Zo ga fantastisch van start!

 


Weten wat je krijgt met de Sportenbibliotheek

Altijd een voorproefje
14-dagen bedenktijd
Ga direct van start
Veilig en snel bestellen
10% doneren wij aan Nationaal Fonds Kinderhulp