Specialist in online sport, voeding & leefstijl programma’s

Verantwoord & effectief afvallen

Effectief en verantwoord afvallen

Zo behaal en behoudt je goede afvalresultaten
Voor afvallen is geen standaard methode

Afvallen, afslanken, gewicht verliezen, overgewicht verminderen of het buikje weg, het zijn allemaal benamingen voor hetgeen veel mensen willen bereiken: namelijk een gezonder en slanker lichaam krijgen.
Dat je met sport veel calorieën verbrand wist u waarschijnlijk al; maar dat gezonde voeding en een goede leefstijl veel afvalresultaten kunnen opleveren is minder bekend.

Veel mensen hebben dan ook ervaring met afvallen; maar helaas dan wel met de negatieve gevolgen van een dieet en een verlaagde stofwisseling door het Jojo-effect. Afvallen is voor veel mensen dan ook geen prettige bezigheid en hierdoor vaak moeilijk vol te houden. Eigenlijk zijn deze ergernissen helemaal niet nodig. Maar geef uzelf en uw lichaam wel de tijd om aan deze verandering te wennen. Met een positieve instelling en een persoonlijk aanpak wordt het behalen (en behouden) van je streefgewicht steeds gemakkelijker.

Een gezond gewicht doet wonderen...

En daar ga jij van profiteren!

Om veel resultaat bij het afvallen te behalen is een combinatie van bewegen, gezonde voeding en een actieve leefstijl het beste middel. Als alternatief kun je kiezen voor bekende snelle diëten en magische trainingsapparaten, die meestal toch niet werken en je veel geld kosten.

Effectief afvallen door het gebruik van sport, voeding en leefstijldoelen, kun je helemaal zelf bereiken. Maar om ergernissen en mislukte pogingen te voorkomen, is het belangrijk om het afvallen stap voor stap uit te voeren. Zo zorg je dat je optimaal afvalresultaat boekt, maar nog belangrijker: het afvalresultaat behoudt.

Verantwoord afvallen is dus niet zo moeilijk. Maar het volhouden wel! Als je dat weet van je zelf, dan weet je ook gelijk wat je valkuil is. Maar laat je daar zeker niet van weerhouden, want:

 

♦  Afvallen zorgt voor een mooier en gezonder lichaam

♦  Door op  eigen kracht af te vallen, profiteer je hier ook in het dagelijks leven van

♦  Afvallen kan met verschillende sporten

♦  Afvallen is geschikt voor verschillende mensen

♦  Verantwoord afvallen zorgt voor meer energie

♦  Een gezond gewicht verminderd het risico van hart- en vaatziektes, kanker en diabetes

♦  Afvallen zorgt voor een flinke afname van het lichaamsvet en totale cholesterol

♦  Je hebt door het afvallen minder gifstoffen bij de organen

♦  Door verantwoord af te vallen krijg je  een verhoging van de grondstofwisseling

♦  Hierdoor wordt het gemakkelijker om op je streefgewicht te blijven

♦  De kwaliteit van uw leven gaat door verantwoord afvallen sterk vooruit.

Combineer sport, voeding & leefstijl

Want zo haal je het meeste resultaat

De beste resultaten bij je doelstelling krijg je met een combinatie van sport, voeding en leefstijl. Want de verschillende  onderdelen vullen elkaar perfect aan en vergroten de kans op geweldige resultaten. En het mooie is… Je bepaalt zelf met welk onderdeel je als eerste aan de slag gaat.

 

Sport:Invloed van sport met een leuke sport kun je op een goede manier afvallen. En weet je eenmaal de juiste trucjes, dan zul je per training veel extra calorieën verbranden. Met een goede training kun je dus veel afvalresultaat boeken en tegelijkertijd je verbranding op een hoog tempo houden. Hierdoor kom je minder snel het Jojo-effect tegen en behoudt je het behaalde afvalresultaat.

 

Voeding: voeding is zeer belangrijk bij het afvallen en een gezond voedingspatroon kan je veel afvalresultaat opleveren. Gezond en verantwoorde voeding hoeft helemaal niet negatief te zijn; het kan juist veel voor je gezondheid doen en je tegelijkertijd vele kilo’s laten verliezen. Ga dus aan de slag met je voeding en zie dat dit ook op een lekkere manier kan, waarbij je niet zoveel hoeft te laten dan je wellicht zult denken.

 

Leefstijl:Invloed van leefstijl wil het afvallen maar niet lukken en pieker je regelmatig over mislukte pogingen? Dan kan een goede leefstijl je helpen met het krijgen van rust in je hoofd en het hanteren van stress en emoties. Hierdoor worden je keuzes steeds daadkrachtiger en worden je goede voornemens ditmaal wel een succes. Afvallen wordt zo een stuk positiever en veel gemakkelijker om vol te houden.

Het ideale gewicht met de Sportbibliotheek

De informatie is altijd en overal voor je beschikbaar

De Sportbibliotheek is een responsive website

De Sportbibliotheek is de ideale manier om de door jou gekozen doelstelling te gaan bereiken. Het is zo ontwikkeld dat het afvallen met zo veel mogelijk sporten mogelijk is. Maar het is nog effectiever om ook je voeding en leefstijl tijdens het afvallen langzaam te veranderen. Dat deze combinatie van goede afvalmethoden niet heel moeilijk hoeft te zijn, laten we je zien in de Sportbibliotheek.

Met veel informatie over sport, voeding & leefstijl, handige logboeken, afspeellijsten, uitgebreid beschreven oefeningen, verschillende (sport) schema’s en advies per email krijg ook jij het juiste duwtje in de rug bij het bereiken van uw streefgewicht!

 

Met de producten uit de Sportbibliotheek krijg je:

Honderden artikelen over sport, voeding, leefstijl en zelfs schoonheid
Handige logboeken en voedingsdagboeken
Verschillende tools om je gezondheid te meten
Meer dan 100 uitgebreid beschreven (sport) oefeningen
Tientallen schema’s voor verschillende sporten
Overzichtelijke stappenplannen voor elke doelstelling
Extra resultaat met simpele winstpakkers
Vele tips, weetjes en voorbeelden vanuit de praktijk
Contact met een ervaren coach voor al uw vragen en problemen

Aantal mensen die we hebben geholpen...

In de afgelopen 15 jaar
1480
18312
1123

Over de producten van de Sportbibliotheek

DE WERKWIJZE VAN EERLIJKSPORTADVIES

Bij EerlijkSportAdvies verkopen we geen magische pillen of andere supermethodes, maar geven je eerlijke informatie en effectieve handvatten bij jou goede voornemens. Want als je weet hoe iets werkt, kun je het voor je eigen leven gebruiken en de goede voornemens daarmee persoonlijk gaan maken. Hierdoor laat je jezelf niet gek maken door onjuiste informatie, blijft je motivatie hoog en zul je veel meer resultaat bij de gewenste doelen behalen. En het mooie daarbij… Het resultaat blijft vaak beter behouden!

Volg je trouwens onze blog al? Ook hier krijg je handige tips, inspirerende verhalen en interessante artikelen die je bij je sport, voeding of leefstijlwensen helpen. Daarbij krijg je ook nog eens gratis ons E-book “25 Supertips om je doelen te behalen”.

Ga snel naar

Schrijf je in voor onze wekelijkse tips

Schrijf je in om het e-book te ontvangen

Wil jij ook wekelijks onze tips voor bij je goede voornemens in je mailbox ontvangen, schrijf je dan snel in!

Je voornaam:

Je email:

 

* Als bonus ontvang je gratis het e-book '25 supertips om je sport, voeding en leefstijldoelen te halen'. Zo ga fantastisch van start!

 


Weten wat je krijgt met de Sportenbibliotheek

Altijd een voorproefje
14-dagen bedenktijd
Ga direct van start
Veilig en snel bestellen
10% doneren wij aan Nationaal Fonds Kinderhulp