Specialist in online sport, voeding & leefstijl programma’s

Overzicht van alle sporten

Type:
Moeilijkheidsgraad:
Atletiek is de oudste sport ter wereld en een belangrijk onderdeel van de Olympische spelen. Op welk niveau je deze sport ook gaat beoefenen, het zorgt voor geweldige resultaten!
Iedereen kan dansen en de danssporten doen wonderen voor de gezondheid. Niet alleen is het heel gezellig, je krijgt ook een betere conditie, een slanker lichaam en je voelt je veel fijner.
In het zwembad kunt je niet alleen zwemmen, maar ook gaan aquasporten. Met beide sporten kun je op een veilige manier gaan afvallen, de conditie verbeteren of sterker worden.
Fitness is een geweldige sport om sterker en slanker te worden. Combineer je dit met een cardiotraining of groepsles dan krijg je ook nog eens een ijzersterke conditie.
Er zijn talloze balsporten te beoefenen die niet alleen gezond, maar ook erg gezellig zijn. In een team probeer je veel punten te scoren en hierbij te winnen van de tegenstander.
Voor jong en oud zijn er talloze vechtsporten om te beoefenen. Elk doet wonderen voor je weerbaarheid, discipline en je lichamelijke en geestelijke gesteldheid.
De water- en strandsporten, zoals roeien, kitesurfen en beach volleybal, voer je uit in de frisse buitenlucht. Deze pittige sporten zijn zeer goed voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid.
Bij de outdoor sporten, zoals hardlopen en fietsen, heb je veel vrijheid om zelf je training in te delen en zijn de kosten te verwaarlozen. Ga dus lekker de buitenlucht in en geniet van de voordelen!
De wintersporten, zoals schaatsen, rodelen en skiën, zijn ideaal als je sporten in de buitenlucht heerlijk vind. Daarnaast zijn ook nog eens erg uitdagend en goed voor de gezondheid.
Gymnastiek vormen zijn er voor jonge en oudere sportbeoefenaars. Deze sporten zijn een weldaad voor lichaam en geest en ook nog eens erg gezellig. Probeer ze dus snel uit!
Racketsporten, zoals tennis en squash, zijn erg leuk om te beoefenen. Niet alleen wordt u steeds beter en wint u meer wedstrijden dan uw tegenstanders; u doet ook veel voor uw gezondheid.
Sporten is voor iedereen, maar niet voor alle mensen is het even gemakkelijk om te gaan sporten. Een aantal van deze mensen heeft een handicap of ziekte en komt daardoor al gelijk enkele drempels tegen.
Load More

Probeer een sport eens uit!

Wil je gezonder gaan leven, dan is het belangrijk om een leuke sport te zoeken.  De gekozen sport moet goed bij je passen, zodat je deze een langere tijd kunt beoefenen. En past de sport toch niet bij je, laat je hierdoor niet demotiveren en probeer andere sporten uit. Vaak kun je bij een sportvereniging of sportaccommodatie voor een klein bedrag een proefles volgen en zien of dit een leuke sport voor je is.

Ga snel naar

Schrijf je in voor onze wekelijkse tips

Schrijf je in om het e-book te ontvangen

Wil jij ook wekelijks onze tips voor bij je goede voornemens in je mailbox ontvangen, schrijf je dan snel in!

Je voornaam:

Je email:

 

* Als bonus ontvang je gratis het e-book '25 supertips om je sport, voeding en leefstijldoelen te halen'. Zo ga fantastisch van start!

 


Weten wat je krijgt met de Sportenbibliotheek

Altijd een voorproefje
14-dagen bedenktijd
Ga direct van start
Veilig en snel bestellen
10% doneren wij aan Nationaal Fonds Kinderhulp