Specialist in online sport, voeding & leefstijl programma’s

Speciale websites

Speciale websites van EerlijkSportAdvies

Speciale websites van EerlijkSportAdvies

Binnen de Sportbibliotheek vindt je veel informatie over verschillende sport, voeding en leefstijl doelen. Aangezien het onderdeel sport uit verschillende disciplines bestaat, delen wij de verschillende sporten onder in onze ‘specialistische websites’. 

Met de verschillende onderdelen binnen De Sportbibliotheek, zoals de e-books, het Kennisplatform, de speciale programma’s en online cursussen, ga je dieper in op de theorie en praktijk bij deze sporten. Je krijgt dus bij elke (aanwezig) sport de meest praktisch informatie en de handigste trucjes om meer resultaat te krijgen.

Om bepaalde informatie over deze sporten voor iedereen toegankelijk te maken, lees je meer over de desbetreffende sporten op de speciale websites van EerlijkSportAdvies. Ook wel onze ‘Specialismen’ genoemd.

Zwemles & (leren) zwemmen

Zwemles en leren zwemmenGoed kunnen zwemmen is van groot belang en staat onlosmakelijk verbonden met het volgen van zwemlessen. Zo kan men niet alleen leren zwemmen bij het plaatselijke zwembad, maar ook bij de vele zwemverenigingen en particuliere zwemscholen. Belangrijk is wel, dat zowel kinderen als volwassenen steeds zwemveiliger worden en zichzelf kunnen redden in een waterrijke omgeving. Hoe u dit bij uzelf of uw kind kunt bereiken, leggen wij u graag uit op deze speciale website.

Bij dit specialisme vindt je alles over Baby-Peuter zwemmen, de zwemles voor kinderen, leren zwemmen voor volwassenen en de verschillende mogelijkheden na het behalen van de zwemdiploma’s. Neem dus snel een kijkje op de website over zwemles en (leren) zwemmen van de Zwemles specialist.

Zwemmen & Aquasporten

Man aan het zwemmenKunnen zwemmen is één van de belangrijkste vaardigheden die we hebben, want er gaat zo een wereld voor ons open! Zo genieten we regelmatig van het vrij zwemmen in het plaatselijke zwembad of werken we aan onze gezondheid met het banen zwemmen, de aquasporten of met de overige watersporten.

Bij dit specialisme vindt je alles over het zwemmen op elk niveau, de verschillende aquasporten en de speciale 50+ trainingen in het zwembad. Neem dus snel een kijkje op de website over zwemmen en aquasporten van de Zwem- en Aquaspecialist.

En we blijven de websites uitbreiden!

Naast de al bestaande specialistische websites, blijven er natuurlijk extra sites bij komen. Hierbij kun je denken aan Fitness, Aerobic & dans, Fietsen & spinning, Wandelen & hardlopen, 50+ trainingen en nog veel meer. Wil je hier niet op wachten dan vindt je in de Sportbibliotheek al veel informatie, oefeningen en trainingsschema’s voor deze specialisaties. Lees dus snel verder over het Kennisplatform.

Ga snel naar

Schrijf je in voor onze wekelijkse tips

Schrijf je in om het e-book te ontvangen

Wil jij ook wekelijks onze tips voor bij je goede voornemens in je mailbox ontvangen, schrijf je dan snel in!

Je voornaam:

Je email:

 

* Als bonus ontvang je gratis het e-book '25 supertips om je sport, voeding en leefstijldoelen te halen'. Zo ga fantastisch van start!

 


Weten wat je krijgt met de Sportenbibliotheek

Altijd een voorproefje
14-dagen bedenktijd
Ga direct van start
Veilig en snel bestellen
10% doneren wij aan Nationaal Fonds Kinderhulp