Specialist in online sport, voeding & leefstijl programma’s

Online cursussen

Word ook een expert in sport, voeding en leefstijl

Leer met onze online cursussen
Gezondheid verbeteren met online cursus

Misschien heb je regelmatig gewerkt aan je goede voornemens en heb je zelfs al mooie resultaten gehaald. Of misschien wil het maar niet lukken en wordt je al moedeloos als je alleen al aan nieuwe sport, voeding of leefstijldoelen denkt. Hoe dan ook… Als je iets voor je jezelf wil bereiken of wil blijven groeien, zul je je kennis moeten verrijken. En dat kan door veel te oefenen of door een cursus te volgen.

Een van de beste manier om iets te bereiken is door hier zelf een expert in te worden. Zo willen mensen die zichzelf niet begrijpen vaak psychologie studeren en mensen die willen afvallen een opleiding tot voedingsdeskundige volgen. En ondanks dat men met de opgedane leerstof het einddoel heeft bereikt, zijn sommige mensen hier zo enthousiast over dat ze er hun beroep van willen maken. Waar een cursus al niet goed voor is!

In de afgelopen 15 jaar heb wij veel kennis en ervaring over sport, voeding en leefstijl opgedaan. Onze kennis uit de sport & leisure branche dragen wij dan ook graag aan jou over. En waar je het ook voor wilt gebruiken, deze kennis is helemaal van jou en kan niemand je meer afnemen. Dus waar wil jij meer kennis over?

Wat zijn de online cursussen?

Vergroot je kennis op een speelse en leerzame manier

Kennis overdragen hoeft niet saai te zijn en dat weten we na zoveel jaren lesgeven maar al te goed. De online cursussen zijn dan ook zo ontwikkeld dat je op een speelse en leerzame manier met jouw keuze aan de slag gaat. Dit doe je bepaalde tijd, waarbij je regelmatig nieuwe informatie ter beschikking krijgt en je vaardigheden vergroot. En of je gewoon meer wilt weten over een bepaald onderwerp, eindelijk eens je doelen wilt halen, een sportopleiding gaat doen of al een sportinstructeur bent, iedereen kan een expert worden met onze online cursussen.

Vergroot je kennis op een leuke en leerzame manier:

Leer alles over jou favoriete onderwerp
Verschillende modules en lessen
Maak schrijfopdrachten of voer een opdracht uit in de praktijk
Meerdere oefeningen om je vaardigheden uit te breiden
Met meerdere handige sport- en voedingsschema’s
Maak je eigen plan van aanpak of schema
Krijg toegang tot video’s, pdf-bestanden of MP3’s
Voltooi quizzen en verdien certificaten
Perfect te combineren met het Kennisplatform
Begeleiding van onze coaches bij sommige cursussen

Met welke cursus ga jij aan de slag?

Maak jou keuze uit een van onze cursussen...

Iedereen heeft persoonlijke redenen om met de gezondheid bezig te zijn en dat is maar goed ook. Want door een expert te worden met onze cursussen, vindt je de beste manier om je sport, voeding of leefstijldoelen te bereiken. Tenminste voor jou dan! Kies dus een cursus die bij jou past en waar jij je energie in wilt steken. Dan dragen wij onze kennis op een leuke en leerzame manier aan jou over. En misschien kan jij in de toekomst hier wel anderen mee helpen!

 

Let op: de online cursussen worden op dit moment ontwikkeld. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de lancering van een cursus, schrijf je dan in voor onze wekelijkse supertips.

Vrouw doet een online cursus

Aantal mensen die we hebben geholpen

In de afgelopen 15 jaar
1480
18312
1123

Over de producten van de Sportbibliotheek