Specialist in online sport, voeding & leefstijl programma’s

Sportbibliotheek voor leden

Informatie bij je sport, voeding en leefstijldoelen

Het kennisplatform is altijd en overal voor jou beschikbaar
Hoe staat jou gezondheid ervoor?

Iedereen heeft wel iets wat hij of zij met sport, voeding of leefstijl wil bereiken en vaak is dat voor iemand van grote waarde. Want eindelijk eens die kilo’s kwijtraken, niet meer zo moe zijn of stoppen met dat gepieker… Wat zou dat geweldig zijn!
Maar inmiddels weten de meeste mensen ook wel dat dit echt niet zo gemakkelijk gaat. Want in het verleden is het ook niet gelukt, dus hoe krijg je dat nu eindelijk voor elkaar?

Bij het bereiken van je doelstelling is niet alleen goed begin zeer belangrijk, maar natuurlijk ook het moment dat je daadwerkelijk in actie komt. En vanuit de praktijk weten we hoe goed het in het begin gaat en hoe moeilijk het na verloop van tijd voor veel mensen wordt. En vaak is dat het moment dat je steeds meer teleurstellingen te verwerken krijgt en uiteindelijk stopt met je goede voornemens.

Tijd voor actie dus! En actie waarbij je precies weet wat je doet en wat je te wachten staat. Dat is niet alleen heel overzichtelijk, maar het biedt ook veel houvast. Zo ga je niet zomaar iets doen, want daar bereik je nauwelijks iets mee en is zonde van al je inspanningen… Je gaat met de juiste focus en met slimme informatie aan de slag en heb zo alle tools bij de hand als je het even niet meer weet.

Het onderdeel SportAdvies

Ga aan de slag met artikelen, logboeken, schema's en veel meer...

Gaan sporten… de meeste mensen beginnen hier elk jaar weer braaf aan. Er wordt een leuke sport zoals fitness, zwemmen of hardlopen gekozen en men wil eigenlijk direct aan de slag. Vol goede moed gaan we van start en gelukkig zien we de eerste weken goede resultaten. Maar we blijven hetzelfde doen en gaandeweg blijven de vorderingen uit. De twijfel begint toe te slaan… Moet ik dan maar stoppen? Is mijn aanpak wel goed genoeg? En hoe blijf ik nou toch die resultaten halen?

Zomaar iets met een sport doen heeft dan ook nauwelijks zin en de resultaten zullen na enkele weken ver te zoeken zijn.  En zeker wanneer u een doelstelling als afvallen of conditie opbouwen heeft, kunt u hier flink moedeloos van worden. U heeft dus goed advies nodig bij uw sport naar keuze en daar is het onderdeel SportAdvies zeer geschikt voor. Het is het juiste steuntje in de rug

Het onderdeel Voedingsadvies

Ga aan de slag met menu's, handige informatie, testen en meer...

Waarschijnlijk weet u ook wel dat sporten niet het enige middel is om gezonder te worden. Want ook al boekt u hier goede resultaten mee, zonder een gezonder voedingspatroon zal dit moeilijk vol te houden zijn. Daarnaast heeft goede voeding nog zoveel extra voordelen… U verliest veel meer kilo’s tijdens het afvallen, kan meer spiermassa ontwikkelen, U voelt uzelf veel energieker en gaat er gezonder en mooier uitzien. Daarnaast vermindert u ook de kans op het krijgen van enge ziektes.

Maar u eet en drinkt waarschijnlijk al vele jaren hetzelfde en daar bent u dus aan gewend. Het volledig aanpassen van uw voedingspatroon wilt u misschien niet en kan zelfs eng zijn. En dat is heel begrijpelijk! Maar bij het onderdeel ‘voedingsadvies’ leert u dat u met kleine aanpassingen ontzettend veel winst kunt halen. En deze aanpassingen kiest u dus zelf, waardoor uw oude voedingspatroon langzaam gezonder wordt.

Het onderdeel Leefstijladvies

Ga aan de slag met oefeningen, metingen, vele tips en nog meer...

Gelukkig en gezond oud worden, dat willen we toch allemaal? Maar hoe komt het dan toch dat de meeste mensen eigenlijk doelloos en futloos door het leven gaan? En dat terwijl er steeds meer mogelijkheden zijn om aan een gezonde leefstijl te werken. Zo zijn er tegenwoordig meer manieren om gezonder, stressvrijer en meer ontspannen te worden. Dus waar kiest u voor?

Tegenwoordig hebben we het gewoon heel druk en moet alles op werk- en privégebied snel gaan. Daarnaast heeft iedereen een mening klaar en wil dat ook jij deze mening overneemt. Dus in deze hectische maatschappij, hoe lukt het u om te ontspannen, het piekeren te stoppen, uw zelfvertrouwen hoog te houden en uw hoofd leeg te krijgen? Alhoewel dit allemaal moeilijk lijkt, kunt u zeker lichamelijk en geestelijk in balans komen. En hoe u dat doet, leert u in het onderdeel ‘leefstijladvies’.

Stel uw vraag via Advies per email

Onze coaches helpen u graag bij uw sport, voeding en leefstijlvragen

Wilt u gezonder gaan leven, dan kan dit in je eentje soms best lastig zijn. Want bent u nou goed bezig of kunt u het beter net iets anders doen om meer resultaat te behalen? Wij helpen u daar natuurlijk graag bij! Want zeg nou zelf, iedereen kan toch weleens een duwtje in de rug gebruiken. Met advies per email wordt het behalen van uw goede voornemens nu nog gemakkelijker.

Met een gouden ticket (en sommige programma’s en cursussen) voor het Kennisplatform heb je de mogelijkheid om in contact te komen met de ervaren coaches van EerlijkSportAdvies en de makers van de Sportbibliotheek. Samen zoeken we naar de oplossing en aanpak die het beste bij jou past.

Je bent niet de enige die aan de slag gaat

Aantal mensen die bezig zijn met de Sportbibliotheek
413
352
879

Ga snel naar

Schrijf je in voor onze wekelijkse tips

Schrijf je in om het e-book te ontvangen

Wil jij ook wekelijks onze tips voor bij je goede voornemens in je mailbox ontvangen, schrijf je dan snel in!

Je voornaam:

Je email:

 

* Als bonus ontvang je gratis het e-book '25 supertips om je sport, voeding en leefstijldoelen te halen'. Zo ga fantastisch van start!

 


Weten wat je krijgt met de Sportenbibliotheek

Altijd een voorproefje
14-dagen bedenktijd
Ga direct van start
Veilig en snel bestellen
10% doneren wij aan Nationaal Fonds Kinderhulp