Specialist in online sport, voeding & leefstijl programma’s

Jouw account

Welkom op jouw account

Bekijk je gegevens, download e-books en krijg kortingscodes

Je profiel

Bekijk met welke gegevens je bent ingelogd, wijzig je wachtwoorden en kies je aangeschafte bestellingen. Alles vindt je in mijn profiel.

Download e-books

Bezoekers met een gouden toegangsticket downloaden alle beschikbare E-books helemaal gratis. Klik op een E-book en deze zal openen in een nieuw venster. Klik op de rechtermuisknop en download het E-book op je computer, tablet of telefoon.

Start met je online cursus

Heb je een leuke cursus besteld? Kies dan je cursus en start direct met leren. Klik op je bestelde cursus en je gaat direct van start of verder met waar je gebleven was.

Start met je speciale programma

Ga gerichter met je doelen aan de slag en start direct met je bestelde speciale programma. Klik op jouw programma en je gaat direct van start of kies het onderdeel waar je gebleven was.

Kortingscodes

Mensen met een normaal ticket voor het Kennisplatform krijgen 15% korting op hun volgende bestelling. Heb je een gouden ticket, dan ontvang je 25% korting. Op deze pagina krijg je de juiste kortingscode die je bij je bestelling kunt invullen.

Upgraden

Heb je al een basis of normaal ticket voor het Kennisplatform aangeschaft en wil je het ticket upgraden naar een hogere variant. Dat kan! Op de volgende pagina lees je hoe je dat doet en welke korting je krijgt.

Ga snel naar

Schrijf je in voor onze wekelijkse tips

Schrijf je in om het e-book te ontvangen

Wil jij ook wekelijks onze tips voor bij je goede voornemens in je mailbox ontvangen, schrijf je dan snel in!

Je voornaam:

Je email:

 

* Als bonus ontvang je gratis het e-book '25 supertips om je sport, voeding en leefstijldoelen te halen'. Zo ga fantastisch van start!

 


Weten wat je krijgt met de Sportenbibliotheek

Altijd een voorproefje
14-dagen bedenktijd
Ga direct van start
Veilig en snel bestellen
10% doneren wij aan Nationaal Fonds Kinderhulp