Specialist in online sport, voeding & leefstijl programma’s

Start je online cursus

Zelfvertrouwen en assertiviteit vergrotenStart je online cursus

Heb je een leuke cursus besteld, dan kun je deze hier starten. Klik op je bestelde cursus en ga direct van start of verder waar je gebleven bent.

Ga volgens ons handige leerschema’s aan de slag, bekijk speciale video’s, leer van onze praktische tips en voltooi de speciale quizvragen om steeds verder in het programma te komen.

 

Let op: Momenteel worden de online cursussen nog ontwikkeld.

Zelf zwemles geven

Zelf zwemles geven

Leer uw kind zelf zwemmen met dit speciale programma. Leer de basis van het zwemmen, bouw het niveau steeds verder uit en het los veelvoorkomende fouten op.
Conditie gaan opbouwen

Conditie gaan opbouwen

Bouw een ijzersterke conditie op met verschillende methoden. Kies zelf uw sport en ga met ons programma aan de slag om het optimale resultaat te behalen.
Zelfvertrouwen vergroten

Zelfvertrouwen vergroten

Met dit online programma gaat uw werken aan een positiever zelfbeeld. U vergroot snel uw zelfvertrouwen en daarmee ook uw assertiviteit.
Effectief gaan afvallen

Effectief gaan afvallen

Afvallen kan soms best moeilijk zijn en dat weten we maar al te goed! Maar met dit speciale programma leert u de do's en dont's van afvallen en zorgt u voor een beter resultaat.
Leer stress hanteren

Leer stress hanteren

Ongezonde stress is funest voor lichaam en geest en is een grote oorzaak van verschillende (beroeps) ziektes. Leer met dit programma op een positieve manier stress te hanteren.
Verbeter uw zwemslagen

Verbeter uw zwemslagen

Altijd al uw zwemslagen willen verbeteren, maar weet u niet hoe. Dit online programma is gericht op verschillende type zwemmers en maakt van u een echte zwemkampioen.

Ga snel naar

Schrijf je in voor onze wekelijkse tips

Schrijf je in om het e-book te ontvangen

Wil jij ook wekelijks onze tips voor bij je goede voornemens in je mailbox ontvangen, schrijf je dan snel in!

Je voornaam:

Je email:

 

* Als bonus ontvang je gratis het e-book '25 supertips om je sport, voeding en leefstijldoelen te halen'. Zo ga fantastisch van start!

 


Weten wat je krijgt met de Sportenbibliotheek

Altijd een voorproefje
14-dagen bedenktijd
Ga direct van start
Veilig en snel bestellen
10% doneren wij aan Nationaal Fonds Kinderhulp