Specialist in online sport, voeding & leefstijl programma’s

Ultimate mix

Klaar om je leven te veranderen?

De ultieme mix om je sport, voeding en leefstijldoelen te halen
Niemand is perfect en jij en ik ook niet

Iedereen wil gezonder gaan leven en heeft uiteenlopende wensen. Want de ene persoon wil eindelijk zijn of haar streefgewicht bereiken, terwijl de ander juist het zelfvertrouwen wil vergroten of stress wil leren hanteren. Vanuit de praktijk weten wij natuurlijk ook hoe moeilijk het bereiken hiervan is. Want er zijn zoveel factoren die ervoor kunnen zorgen dat je goede voornemens uitdraaien op een mislukking. Hoe goed bedoeld ze ook zijn!

Vaak hebben mensen meerdere momenten in het leven dat ze besluiten om het roer om te gooien. Ze zijn het ‘oude leven’ zat en willen nu eindelijk eens successen bereiken. En dat is hun goed recht! Maar meerdere keren proberen, betekent ook dat er meerdere mislukte pogingen zijn vooraf gegaan… Er is dus iets fout gegaan en na zoveel mislukkingen kan de moed je flink in de schoenen zakken. Is dat gezonde leven dan niet voor mij niet weggelegd?

Hoe ga je dat eindelijk eens veranderen?

Met de Ultimate mix natuurlijk!

Genoeg is genoeg! Waarschijnlijk ben je helemaal klaar met die mislukte pogingen en is het tijd voor een andere aanpak. Een aanpak die wel werkt en waarbij je regelmatig wordt aangespoord om je doelen te gaan bereiken. En dat met een flinke dosis zelfvertrouwen en vele succesmomenten. Eigenlijk heb je dus een ultieme mix nodig!

Het Ultimate mix programma is het neusje van de zalm en een proces waarmee je je leven gaat veranderen. Het is een proces van 1 jaar, waarbij je constant begeleid wordt door de coaches van EerlijkSportAdvies en de makers van De Sportbibliotheek. En met al die kennis en ervaring heb je dus een stevige stok achter de deur en een effectief klankboord voor als je het even niet meer weet.

Aangezien je de meeste onderdelen prima zelf kunt doen, mag je van alles binnen de Sportbibliotheek gebruik maken. Je doelen behalen moet je toch echt zelf doen, maar wij geven je een stevige duw in de rug en houden je op de juiste weg. Daarnaast is er ook één jaar nazorg, zodat je niet alleen de resultaten behaald, maar ook behoudt! Met de juiste focus gaat het je dus lukken!

Met de Ultimate Mix gaat het je lukken!

Want met dit ultieme programma krijg je....

Persoonlijke successen bereiken begint natuurlijk met een goede voorbereiding. En hierna is het echt tijd om aan de slag te gaan met je nieuwe gezonde leven. Hoe je dat doet mag je helemaal zelf bepalen, maar het is altijd fijn als je de goede richting op wordt gestuurd. Zo bepaal je zelf hoe je die sport, voeding en leefstijldoelen gaat bereiken en hebt de benodigde kennis altijd bij de hand.

Het Ultimate Mix programma is jouw manier om je goede voornemens te bereiken en bevat:

Altijd en overal toegang tot het Kennisplatform
Gratis downloaden van alle beschikbare e-books
Gerichter aan de slag met alle speciale programma's
Word een expert en blijf leren met alle online cursussen
15 uur aan begeleiding met een ervaren coach
Stel al je vragen aan ons met advies per email
Een bijeenkomst met gelijkgestemden en onze coaches
Op maat gemaakte schema's en logboeken
Krijg wekelijkse motivatie tips per Whatsapp

De Ultimate Mix is alleen geschikt voor:

Want niet iedereen kan hier gebruik van maken...
Sporten is goed voor iedereen

We zullen gelijk eerlijk zijn… Het Ultimate Mix programma is niet voor iedereen geschikt! Het is namelijk de bedoeling dat je jouw leven gaat veranderen en daar heb je zelf het grootste aandeel in. Het programma is echt voor degene die helemaal klaar zijn met mislukkingen en met onze hulp successen willen behalen.

Als je niets met de adviezen doet, andere dingen belangrijker vindt dan het bereiken van je droombeeld of in problemen blijft denken, dan gaat het sowieso niet lukken. Het programma kan dus alleen een succes worden bij mensen die:

 

♦  Helemaal klaar zijn met eerdere mislukkingen

♦  Echt wat van hun leven willen maken

♦  Liever in oplossingen denken dan overal beren op de weg zien

♦  Niet meer in de slachtofferrol willen kruipen

♦  Niet meer weten hoe ze nu eindelijk eens hun doelen kunnen bereiken

♦  Met onze hulp gemotiveerd willen blijven

♦  Een betere partner, ouder, werknemer of ondernemen willen worden

♦  Niet willen stilstaan, maar blijven groeien in het leven.

 

Herken jij jijzelf in één of meer van bovenstaande punten? Gefeliciteerd, dan kan jij wel met het Ultimate Mix programma aan de slag! Zo niet, dan kun je dit ultieme programma beter aan je voorbij laten en andere producten uit de Sportbibliotheek proberen.

Werkwijze & tarieven

Want een ultieme mix vraagt om een ultieme aanpak

Denk je dat jij met het Ultimate Mix programma aan de slag kan? Mooi, want we helpen je graag met een ultieme aanpak! Allereerst vul je onderstaand formulier in, zodat we jou een intakeformulier kunnen toesturen. Aan de hand van het formulier nemen we contact met je op en weet je direct of je mee kan doen met dit unieke programma.

De kosten van dit programma bedragen € 1595,- inclusief BTW  (betaling in 3 of 5 termijnen is mogelijk). Na betaling zal er een persoonlijk plan van aanpak voor je worden opgesteld en maken we een afspraak voor het intake-gesprek. De gesprekken vinden plaats in Nieuwegein, IJsselstein of Utrecht. Op je eigen locatie is ook mogelijk, maar hier geldt natuurlijk een ander tarief voor.

En dan is het tijd om echt aan de slag te gaan. We maken het plan van aanpak concreter en plannen de vervolgafspraken in. Tijdens het traject vinden er meerdere contactmomenten plaats en is er altijd de mogelijkheid om met je coach in contact te komen. Of je nu een oplossing voor een probleem wilt, een andere aanpak wenst of iemand zoekt die je luisterend oor biedt; de coach is er voor je.

Reserveer snel je plek

Want we gaan met een beperkt aantal deelnemers van start

Omdat we alle tijd voor je willen nemen, hebben wij maar een beperkt aantal plekken voor dit programma beschikbaar. Wees er dus snel bij, want per coach kunnen maximaal 10 deelnemers zich opgeven. Vul dus snel het formulier in!

Ja, ik pak die kans!

  Aantal mensen die we hebben geholpen...

  In de afgelopen 15 jaar
  1480
  18312
  1123

  Over het Ultimate Mix programma

  Ga snel naar

  Schrijf je in voor onze wekelijkse tips

  Schrijf je in om het e-book te ontvangen

  Wil jij ook wekelijks onze tips voor bij je goede voornemens in je mailbox ontvangen, schrijf je dan snel in!

  Je voornaam:

  Je email:

   

  * Als bonus ontvang je gratis het e-book '25 supertips om je sport, voeding en leefstijldoelen te halen'. Zo ga fantastisch van start!

   


  Weten wat je krijgt met de Sportenbibliotheek

  Altijd een voorproefje
  14-dagen bedenktijd
  Ga direct van start
  Veilig en snel bestellen
  10% doneren wij aan Nationaal Fonds Kinderhulp